Ha nem iszok fehérjét, és csak, , átlagos'' mennyiségű fehérjét viszek be (normál napi étkezés) akkor az edzés legfeljebb szintentartásnak jó?
Jön az izom fel csak lasabban
Sokan túlbecsülik egy adagba van kb 22gramm feherje ami annyi mintha megennel 3-4 tojàst
torma valentin youtube, o natur aszem feherjet sem csinal, neki 6 év volt ami feherjevel 4-5, az h kicsi maradt az genetika,
am én vegetáriánus vagyok(van tej+tojás)nem vegán nem divatbol vallás, és babakorom óta, és a feherjem igyis 200felett van, ha nincs edzesnap, és keveset eszek akk is 140felett van(tudni kell h mit eszel), ami sok embernek porral jon csak osze(marmint nem a 140) ugy h toljak a csirkemellet vagyis h oszinte legyek ha tenyleg erdekel amit csinalsz akk az etrended is olyan lesz+genetika sem árt, nekem 3000kalorianal kezdodik az izomfejlodes-nem tomegelek, mert calisthenicsezek es az kicsit mashogy nez ki, igazabol ebbol a szempontbol anmyi h ha tomegelnek minden gyakorlat nehezebb lenne, sokkal
Nem feltétlenül kell edzéstervet váltani, viszont a súlyokon gondolom emelsz? Tehát nem ugyanakkora súlyokkal dolgozol két hónapja ugye? Mert akkor hozzászoknak az izmaid egy adott terheléshez, és már nem elég a fejlődéshez.
A másik, hogy a fehérjepor is csak koncentrált élelmiszer. Hacsak nem a napi fehérjebeviteled felét fedezted tápkiegből (reméljük nem), akkor csak kicsit többet kell enni.
Mondjuk ha napi egy shaket ittál az kb 22 gram fehérje. Ennyi van 100 gramm csirkemellben, vagy 3-4 szem tojásban. Kb 150 gramm túróban is van ennyi ami például este teljesen jó.
Szóval semmi gond ha nem veszel fehérjeport, csak ahány shaket ittál egy nap annyiszor egyél meg pluszba 100 gramm csirkét 150 gramm túrót vagy 3-4 szem tojást. Persze ezeket lehet variálni is.
Azt se ártana tudni, hogy milyen az étrended, mennyire figyelsz rá, hogy állsz a makrókkal.
4es, valamit nagyon benéztél, látom nem megy a matek, segítek:
2314 ftért veszel 272g fehérjét. Én por formában veszek 3500ért kb 720g-t. De még a scites kva drága fehérje is olcsóbb (5k/ 730g) , mint amit te linkeltél.
#4 A sajtnal szarabbat szinte nem is vehetnel, nagyon megerte. Raadasul dragabb, mint a feherje. Gratulalok😂
Kerdezo az a napi 22g feherje nem oszt nem szoroz, ha a kajad nem jo. Egyebkent is abszolut hulyeseg szerintem naturalban feherje porra kolteni. Olcsobb, de a szilard kaja mindig sokkal jobb, emellett az a 20-30g nem nagy kulonbseg egy normal (80-90kg) testsulyu embernek. 2g/tskg a feherje vagy 1.7, teljesen mindegy, csak 1.5 felett legyen.
Versenyzoknek szukseges a por, mivel nekem pl napi 150g por lemegy, ami nelkul mar komoly lenne a kulonbseg. Akik inzulint is hasznalnak, azoknak meg elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!