Vékony combom, help?!
Figyelt kérdés
Elég vékony combokkal rendelkezem,nos ez nem is lenne gond ha formásak lennének,fenekem az van,de azon is van mit csiszolni
Tömegelni szeretnék de hajlamos vagyok úszó gumi és hasi húzásra ezért kicsit félek:/ mit tegyek?
Gyakorlatokkal képbe vagyok,csak az étrenddel nem:(
Help! köszi^^
2018. aug. 1. 16:13
1/7 A kérdező kommentje:
Vékony a combom* elírta a telefonom 😅
2018. aug. 1. 16:14
2/7 anonim válasza:
Nagy comb-> tomegeles es kemeny edzes nagy súlyokkal, mashogy nem megy. Ha nem akarsz uszogumit növeszteni, akkor óvatosan kell tomegelni preciz étrenddel es nem lesz gond
3/7 anonim válasza:
Jaaa és guggolás guggolás guggolás
6/7 anonim válasza:
Amúgy, ha nem írták, én még nem láttam, de szerintem guggolj. Nem tudom milyen az alkatod, magasság, súly nemed, de erősítsd meg a belsőségi hátizomzatod (gerincmerevítő), lasóhát, meg plankelj, aztán jöhetnek az orbitális súlyú guggolások. Ha mondjuk csaj vagy, akkor annyira nagon nagy súly nem kell, ha srác akkor kib@ott nagy súllyal. Ha érdekel írok privátot.
7/7 anonim válasza:
utsó vagyok: ha részletesen érdekel, mert elég hosszú lenne ez így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!