Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelés vagy szálkásítás?

Ndm kérdése:

Tömegelés vagy szálkásítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves srác vagyok, és terveim szerint ezen a nyáron belekezdtem volna egy minőségi, lassú tömegelésbe, de néhány nem számított buli és fesztivál miatt sikerült az elmúlt hónapban 4-5 kilót híznom, tiszta zsírban. :)

A kérdés magáért beszél: szálkásítsak először néhány hetet, vagy belefoghatok már a lassú tömegelésbe?

Kép: [link]

2018. júl. 31. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Ez most valami vicc?
2018. júl. 31. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Hova akarsz szálkásítani? és mire?

Nem baj hogy híztál, sőt. Először edzeni kell, majd rendesen enni, és eleget pihenni. Edzés nélkül a tömeged felesleg lesz, nem pedig izom. Szálkásítani meg majd ráérsz akkor amikor jóval izmosabb leszel, addig felejtsd el.

Ennek az egész edzés, tömegelés, helyes táplálkozás dolognak kicsit nézz utána, mert úgy érzem kimaradt.

2018. júl. 31. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Mehet a minőségi tömegelés, ez a kis zsír nem fog latszani ha szedsz fel izmot.
2018. júl. 31. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Tömegelj tesó. Ez igy meg eleg keves. Ha lesz rajtad eleg izom akkor kezdj el szalkasitani.
2018. júl. 31. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyira nem vagy zsíros, hogy azért kelljen szálkásítanod és annyi izömtömeg sincs rajtad, hogy érdemes lenne szálkásítással foglalkoznod. Tömegelj.
2018. júl. 31. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, én azt mondanám, hogy szálkásítson. Pont ugyanilyen skinnyfat alkat vagyok/voltam én is amikor 6 éve elkezdtem (vékony végtagok, nulla izom, alhasi/deréki zsír). Relatív jól belőtt kajával is bezsírosodtam mint a szemét. Én azt mondom, hogy kezdőként ha elkezdesz kicsit diétásan kajálni (sok, minőségi fehérje, kevés CH) és súlyzós edzést végezni, heti 2-3 alkalommal 20-30-40 percet kardiózni edzés előtt, vagy inkább külön éhgyomorra, akkor 1-2 hónapig simán tudsz izmot építeni és zsírt leadni egyszerre. Ez egy létező dolog a kezdőknél, újrakezdőknél. Ha erre még elkezd tömegelni - hiába kevés az izom rajta, annak nem lesz jó vége.
2018. aug. 1. 02:38
 7/7 Márker21 ***** válasza:
Szerintem még fogyj vagy 15 kilót!
2018. aug. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!