2200 kalóriát nem tudom tartani, nem tudok így fogyni?
Milyen választ vársz erre a kérdésre őszintén?
Majd megkajálok helyetted, meg le is edzek. Akaraterő ember
Azért nehogy már felére csökkentsd a bevitelt. Csináld fokozatosabban, fogyj lassabban vagy mozogj többet, végülis vannak lehetőségek.
Miért nem eszel mondjuk 3000 kcalt? Az is brutális csökkenés a korábbiakhoz képest s majd meglátod, azzal hogyan fogysz.
Játszhatsz a makrókkal, az ételek elosztásával... Van az úgy, hogy mondjuk 5 apró étkezéssel éhezik az ember, 3 nagyobbacskával jóllakik (bár amit írsz, az alapján neked inkább 1-2 kéne, feltéve, hogy elég tartósan jóllaksz úgy... de ha a 2-3000 kcal nálad kiéhezéskor van, nem alapból, akkor inkább más tényezőket kellene előbb módosítani). Nem ismerem a működésed, neked kell kitapasztalnod, mi válik be.
Írták az akaraterőt. Nos, az néha kell, néha semmit nem ér. Én egyszer, jobb hajlamaimmal szemben éheztem akaraterővel, rosszul aludtam s másnap mint akin az úthenger ment át s 2 napig kellett túlennem magam, hogy embernek érezzem magam újra, dehogy érdekelt, hogy mi lesz a testzsírszázalékommal, csak azt a borzalmas érzést veszítsem el. Azóta különösen vigyázok, hogy nehogy túl keveset egyek (éhségérzet nélkül is kikészülök túlzott energiahiányban), ez még nem zárja ki a kalóriadeficitet, csak jó étrend, elosztás, aktivitás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!