Felhúzásban mennyire számít jónak ha a súlyom kétszeresét tudom felhúzni?
Figyelt kérdés
Szóval 110kg vagyok és 240kg a max felhúzásom ez mennyire számít jónak illetve versenyen érdemes lenne indulni ilyen felhúzással? 18/f2018. júl. 2. 17:04
1/6 anonim válasza:
90kgos 230-240 jo junior versenyre. Natural vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen naturál és köszönöm a választ.
2018. júl. 3. 08:25
3/6 anonim válasza:
Naturalon jo nagyon,csak nincs natural verseny. De indulhatsz leegni nem fogsz ezzel az eredménnyel,nem leszel utolso.
4/6 anonim válasza:
Teljesen jó! nekem azt mondták hogy ha a testsúly kétszeresét valaki felhúzza az már egy erős ember. És hidd el nagyon kevesen képesek erre a teljesítményre a lakosságból.Nyilván egy verseny teljesen más ,oda ez kevés,és oda a naturál is kevés..És ezért nem éri meg versenyezni szerintem,az már nem az egészségről szól.
5/6 anonim válasza:
Elég jó.
Itt tudsz eredményeket nézegetni: [link]
Pl. VII. RAW Felnőtt Női Férfi Erőemelő Magyar Bajnokság
-120kg 195-265kg közötti eredmények voltak...
6/6 BlodDrunk válasza:
#4 el értek egyet ha dobogón is akarsz állni ez kevés,de amúgy jó eredmény.
Nézegettem eredményeket ifibe is van aki 70kgval 16évesen húz 240et.
100kg felett inkább már 300 környékén húznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!