Ez így jó lesz?
Figyelt kérdés
Elkezdtem otthon fogyni/izomzatot kiépiteni,190centi vagyok és 93kg 16évesen.Eddig boxoltam és jò súlyom volt,most egy 10kgot szeretnék fogyni és nagyobb izmokat épiteni.Minden reggel futok 3,4kmert délután ugyan abba az időpontokban edzek kétszer,délután kéz/mell..fekvenyomás,tárogatás stb
Aztán este felé hasra/és láb fenékre.Ezt minden nap pihenő idő nélkül.A napi kaloriát is 2000kcalra lőttem be.
Ha ezt így folytatom izmot is növelek fogyáson kivül?vagy tartsak külön láb napot..nem mindent egyben.Bcaa meg vitaminokon kivül..nem kéne valamilyen fehérjét is szedjek?Az étrendre oda figyelek ezen kivül!
2018. júl. 1. 21:57
1/3 anonim válasza:
Nő vagy hogy fenékre edzel?
Amúgy nem, nem jó.
2/3 A kérdező kommentje:
Szeretik a lányok..am akkor min változtassak?
2018. júl. 2. 20:13
3/3 anonim válasza:
Heti 3 teljes testes edzést végezz, alapgyakorlatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!