Koxot szoktak előállítani otthon?
Úgy értem, hogy emberünk megrendeli a hatóanyagot szaré'-hugyé' és otthon összekeveri a megfelelő ballasztanyaggal. Ez Magyarországon tényleg működik a profibbak körrében?
Itt is olvastam már GYIKon h egyik tag magának gyártja. Sajnos a kommentet nem találom, de mai napig nem tudom viccelt-e
Én úgy tudom magyarországon max viktor féle zöld danabolt csináltak még régebben debrecenben annak nagyobb híre is lett.
Csinálhatnak jó cuccot de kisebb tételben nem éri meg illetve nagyobb alaptőke is kellene hozzá.
Másik verzió pedig hogy itthon csinálnak egy szériát a piacon lévő ug (vagy esetleg saját márkát) termékekből
és azt szórják piacra.Aminek az lenne a vége hogy szétlenne verve a fejük mert aluldózisolt terméket adtak el :D
Egyébként a mi hazánkba érkező kox nagy része szlovákiából jön.
Tuti nem gyárt magának.
Magát a hatóanyagot kizárt, hogy magadnak megcsinálod. A nyers hatóanyag porból ampullás cuccot csinálni viszont gyerekjáték.
Kínából kilószámra lehet rendelni a hatóanyagot, szépen megrendeled, kiméred, feloldod, ampullázod, kész. Nem kell ehhez vegyész phd.
Nem szoktak, mert draga a felszereles, emellett a sterilitas is kerdeses.
Egyebkent kicsi tetelben is rohadtul megeri, nem csak nagyban. Kisebb ug laborok (mondjuk 1 vagy 2 ember) 20-40 milliot termelnek havonta, a nagyok a 100 milliot is megkozelitik. Egyszer volt is errol dokumentumfilm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!