Ti is ugy erzitek, hogy Paldi Gabor kezd magatol elszallni?
A 8-as válaszoló (én) , akinek nem Gábor a neve, egy olyan ember, aki szereti ha valaki nem egy logikai zsákutca, és ha megnyit egy kérdést akkor ott normális pro kontra érveket vár, és nem csak a saját álláspontját nyomja.
Én szimplán csak követem őket es egyáltalán nem értem miért lenne elszállva. Halál visszahúzódó minden live bejelentkezésnél, nem megy arra, hogy egy átlagos szponzorált insta celeb legyen, fitness kategóriában. Tényleg látszik rajta, hogy szívvel lélekkel csinálja, es szeretne sokat elérni.
Ez az én álláspontom. Arra, hogy neked és a kérdeznek is van e, vagy csak a szardobálás megy..na arra kíváncsi vagyok!
Szerintem senkit se érdekel mit beszélsz :D
Mit szégyelljek ? Azt hogy azt írtam te vagy Páldi Gábor biztosan, mert úgy nyalod a seggét ? Szedd össze előbb a mondanivalód, aztán írd majd le.
A barom kettőnk között te vagy sajnos. Eleve már úgy jöttél ide hogy neki estél a kérdezőnek. És ezután csodálkozol, hogy beszól neked valaki? Jelen esetben én :D
Istenem, már jön a végzettség is a vitába. Te biztos okos ember lehetsz , de nagyon nem is érdekel. És most lealacsonyodok a te szintedre: Rakjam anyud szájába.
A 8as valaszrol beszelek TE BAROM..
En mar voltam edzeni, ez a csicska îrogat ide folyamatosan, én meg nem hagyom magam.
Megint magadnak mondtál ellent..mindig tudsz még egy lapáttal rátenni.."eleve úgy jöttél ide, hogy neki estel"
Aha, akkor mégse? Mint látod az első megszólalásom nem a nyolcas, magyarán nem, nem úgy jöttem ide. :) Úgy jöttem ide, ahogy a hármasban látod, az idohatarozoval lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!