Én megmondom őszintén, hogy csak akkor használom ha a fejemet valahova rárakom pl fekvenyomás, hogy ne kapjak el fertőzéseket és gombákat... de valamiért a teremtulajok mindig azt mondogatják, hogy használjanak az emberek törölközőt. Azért hogy ne izzadjanak rá a gépekre? Ha igen, akkor szerintem meg inkább a recepciósoknak kellene minden nap végén az összes gépet egyesével lefertőtleníteni vagy csak áttörölgetni, és nem lenne seggszaga az összesnek :D
Igen, azért illene h a többiek ne a Te izzadtságtócsádba üljenek/feküdjenek (már ha olyan izzadékony típus vagy).
Amúgy nemtom, én nem szoktam végigszagolgatni a gépeket, fura hobbid van. O.o
2018. jún. 22. 00:10
2/9 anonim válasza:
Én nem használok törölközőt, nem azért mert egy rohadt paraszt vagyok, hanem mert nem vagyok izzadós típus, és amúgy is döntött padon például kicsúszik alólam. Ettől függetlenül ha végeztem mindig lefertőtlenítem és letörlöm a padot. (a mi termünkben az erre szolgáló eszközök ki vannak rakva)
2018. jún. 22. 00:17
3/9 anonim válasza:
"Ha igen, akkor szerintem meg inkább a recepciósoknak kellene minden nap végén az összes gépet egyesével lefertőtleníteni vagy csak áttörölgetni, és nem lenne seggszaga az összesnek :D"
ÉS addig?:) Ez kb. csak az első használónak jó, aki kapásból összeizzadja törölköző nélkül. Ennyit ér, ha csak nap végén takarítjuk
2018. jún. 22. 10:37
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az izzadság miatt kell, hiszen ha ráizzadsz a törülközőre és az rajta van a padon, akkor ugyanúgy átmegy rá az izzadság. Nálunk egyébként senki nem szokott törülközőt bevinni a terembe.
2018. jún. 22. 16:44
5/9 anonim válasza:
"hogy ne kapjak el fertőzéseket és gombákat."
Nem fogsz elkapni úgy semmit. Ez nem a törölközőn múlik. Buszon simán leülsz, megfogod a kapaszkodót, a boltban a kosarat stb...
Én mindig leterítem csak nehogy valaki beszóljon. Amúgy tök nem izgatna, tizenpár év küzdősport után nem nagyon izgat konkrétan az se ha más izzadt férfi teste ér hozzám. Csak hát konditeremben azért akadnak bőven piperkőcök.
2018. jún. 23. 11:52
6/9 A kérdező kommentje:
hallottal mar a fejkoszrol pl? (ez a betegseg neve) Az pl pont igy terjed a legjobban
2018. jún. 23. 14:31
7/9 A kérdező kommentje:
es nem szaglaszom az ulokeket de pl az evezo gepnel mindenki ott surolja a p*csajat sokaknak allitom meg betyarkorte is van ott, a recepciosok meg soha nem takaritjak es mar ha a kozelebe megyek erzem a sz*rszagot/seggle szagot.
2018. jún. 23. 14:33
8/9 anonim válasza:
Még egyszer kérdem. Buszon, vonaton, repülőn akármin se ér a fejed akkor a fejtámlához?
Mr fejkosz :D
2018. jún. 23. 18:37
9/9 anonim válasza:
Pont azért, mert a hozzád hasonló tirpákok bsznak maguk alatt törölközőt használni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!