Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kerülhetem el, hogy...

Hogy kerülhetem el, hogy izomból fogyjak?

Figyelt kérdés
Nem fogyókúrázom, nincs is rá szükségem, viszont nagyon hajlamos vagyok a fogyásra. Napi 2500 kcal átlagban, amit beviszek, persze ez változó, 2000 a minimum, 3-4000 a max kb. Viszont így is van mikor elindul a súlyom lefelé, akkor ügyelek a többletre, fehérjére is, de tippre mégis a zsír rajtam több sajnos. Eszek cukrot sokat, mivel e nélkül fogyok. A kérdésem az lenne hogy a cukros szarok helyett érdemes lenne e fehérjeport vennem. Nem sportolok, “csak” fizikai munkát végzek. Épül az izmom, látszik is, azzal nincs akkora baj. És ha a fehérjeporra érdemes rátérnem akkor hogy számoljam ki, hogy mennyi kell? 168 cm vagyok és 49 kg. 29/N
2018. jún. 6. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Cukor helyett nem feherjepor kell.Fehérje por azt fehérjek köze tartozik.Cukor szenhidrat.Cukort jó lenne kilőnni es kevesebbet bevinni.Fehérje por neked nem kell nem vagy testépitő.Be tudod vinni szilár étel-ból.
2018. jún. 6. 18:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. :) Nem is úgy értettem, hogy ugyanolyan izmos lesz valaki, de megmozgat minden izmot, és sok példát láttam, hogy egy bizonyos szintig látványosan fejleszti az izomzatot. :) bozonyos szintig persze. Megpróbálom elhagyni a cukrot, de amikor elhagyom, rögtön fogyok, nem birok rendes ételből elég kalóriát bevinni. Ezért jutott eszembe a fehérjepor.
2018. jún. 6. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz fogyni akkor ne hagyd el. A fogyasodnak gondolom köze van a pajzsmirigy betegségednek.
2018. jún. 6. 18:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, köze van, nőt még nem láttam ennyit enni. :D csak félek, hogy izomból fogyni fogok, ha elegendő fehérje, az meg változó.
2018. jún. 6. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Zsír még egyszer mondom. Több mint kétszer akkora a kalória tartalma mint a szénhidrátnak.

Kolbász, szalonna, olajos magvak, sajt, tojás, zsíros húsok, olivaolaj, lenolaj.

2018. jún. 6. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Amíg fizikai munkát végzel és megeszed ezt a kalória mennyiséget addig nem fogsz izomból fogyni csak zsírból.

Nem kell fehérjeport innod. Egyébként a fehérje kalóriatartalma picit kerekítve ugyan annyi, mint a szénhidráté. Így nézve mindegy mit eszel. A túlzott fehérje bevitel pedig káros lehet a májra vesére, de emiatt nem kell aggódnod, mert az brutal sok és sok időn keresztül. Csak leírtam hogy ilyen is van.

Az egyszerű szénhidrátok helyett (kvázi cukrok) kereshetnéd az összetett szénhidrátokat, és akkor így jársz a legjobban és legegészégesebben.

2018. jún. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!