Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magyarországon a tehetősebbek...

Magyarországon a tehetősebbek sportja a kondizás?

Figyelt kérdés
Aki komolyan veszi, normális étkezéssel.

2018. jún. 6. 14:45
1 2 3
 11/22 palilaci ***** válasza:
100%

9#

De, meglehet valositani. Elkellene mar felejteni a monoton csirkerizset. Van 1000 fele elkeszitesi modja csak a csirkemellnek. Meg nem muszaj mindennap. Elkeszited ket napra elore. Valamikor eltolsz egy gyrost, vagy kebabot, igazi husos hambit vmelyik kifozdeben azt pedig leontod egy adag feherjevel. A napi tapanyagbevitel 1/3a megvan.

10#

Persze hogyne. Az eltorzult, komplexusos szerencsetleneknek talan nem eleg latvanyos egy Torma Valentin forma. Termeszetesen nem mindenki nezhet ki ugy mint Ő. Csak egy pelda volt.

De a nem lelkiserult embernek eleg a natural max is, vagy csak egy sportosabb, atlagnal izmosabb fizikum. Sosem ertettem azokat akik nem versenyzok, hogy minek akarjak magukat plusz hormonnal seggbetoszni nehany kg izomert. Latvanyos a fizikum? Ja. De minek? Magadnak? Nezzed akkor a tukorben, de megsugom, inkabb undort kelt az emberekben, mintsem tekintelyt vagy egeszseges, vonzo testkepet. Persze itt most jon a jol bejaratott "nem masnak akarok tetszeni duma". Dehogynem. Az ember tarsas leny. Tudat alatt mindig ott van a tobbiek velemenye. Az meg megint egy masik tema, hogy nem lehet fent tartani, csak tovabbi szerhasznalattal, igy hosszutavon egeszsegtelen. Ilyenkor meg az "egyszer elunk" szokott jonni. Ja, csak nem mindegy, hogy a kovetkezo adag cucc miharabbi megszerzeseert szorongva el az ember, mikozben a beteges megfelelesi kenyszer vegigkiseri a tartalmas eletet, hogy megdogoljon 30 evesen szivinfarktusban, vagy tobb het szenvedes utan valami hirtelen kialakult daganatban. Ez aztan eletcel.

2018. jún. 6. 19:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Hobbistaként nem. Ha valaki versenyző, akkor pedig minden sport drága (pl. triatlonnál bicaj, ruha..). Kajálni minden sportban tisztán kell.
2018. jún. 6. 19:56
 13/22 anonim ***** válasza:

Bizonyos szempontból igen, de szerintem sem a kaja miatt. Az nagyon túl van lihegve. Ki lehet hozni 1000 forintból simán a kaját, és még főzni sem kell hozzá. Semmivel nem lesz rosszabb, mintha csirkerizset ennél.

De olyan szempontból igen, hogy ha kevés szabadidőd van, sokat kell melóznod, akkor nem lesz könnyű fejlődni egy idő után.

2018. jún. 6. 20:33
 14/22 Szergej55 ***** válasza:
Szeretem, mikor tanácsot kérnek tőlem is, hiszen válaszoló vagyok, majd közlik, hogy amúgy hülye vagyok és az van, amit ő mond, de mégis ő az az illető, akinek a fejlődésével baj van, és nem én.
2018. jún. 7. 00:02
 15/22 anonim ***** válasza:

Palilaci, naív vagy, ha elhiszed, hogy ezt a formát, naturálban összehozta:

[link]

2018. jún. 7. 01:11
 16/22 anonim ***** válasza:

11-es jó a felfogásod, egyetértek vele.

Egyébként a kondizás Magyarországon a középosztály vagy tehetősek sportja, igen.

Egyszerűen látni kell, hogy a szegényebb rétegek nem képesek még a normális táplálkozásra sem.

Míg UK-ben konkrétan 5-6x annyi a fizetés, forintra átszámolva OLCSÓBB az egészséges étel. Tudom, éltem kinn. Egyszerű példa: Magyarország, zöldségchips, 500 ft. UK ugyanaz a chips, ugyanabban az áruházban átszámolva 330 ft. Kesudió itthon 4500ft/kg, odakinn 1500ft/kg...

Húsok ugyanannyiba kerülnek, minden más olcsóbb.

Rakás sz** ez az ország.

2018. jún. 7. 07:35
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de azért cigire, piára és chipsre mindig jut pénz. Nem a legtrendibb edzőterembe kell menni, ahol minden izomcsoportra van 30-féle gép, csak épp rendes erőkeret nincsen + megvenni az összes kiegészítőt a BCAA-tól kezdve a bedurrantást fokozóig és akkor nem lesz drága. Persze közmunkás-fizetésből még mindig az lesz, csak akkor nem az edzésnek kéne a prioritásnak lennie, hanem annak, hogy előbb normális melót találjon valaki.
2018. jún. 7. 08:35
 18/22 palilaci ***** válasza:
Nezz meg tole egy videot, ne a szetretusalt, jol beallitott, bedurrantott formabol indulj ki.
2018. jún. 7. 09:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Palilaci, videókban is látszik, hogy nem naturál, ne legyél már naív.
2018. jún. 7. 10:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Ki lehet hozni olcsón, teljes munkaidő mellett is, csak az emberek többsége jellemzően nem szeret utánajárni dolgoknak, sem ennek, sem másnak. Nem véletlenül van pénz a marketingben.
2018. jún. 7. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!