Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzéshez mi mindent kell tudnom?

Edzéshez mi mindent kell tudnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elhatároztam, hogy erősíteni szeretnék magamon ha már hízni sehogy sem tudok... Elég vékony vagyok és nem tetszek saját magamnak, nem szeretem és ezen szeretnék végre változtatni. Pedig nagyon sokat eszem tényleg,, de 1 dkg nem jön rám. Lehet valami betegségem van? Pajzsmirigy vagy ilyesmi? De egyébként nem tapasztalok semmi tünetet se semmit. Szerintem nem normális, hogy 20 évesen 50 kg-ot sem nyomok. Legutóbbi mérésnél 47 kg voltam. Elég valószínű, hogy anyukám ága miatt vagyok ilyen vékony. Ő is vékony, illetve papám volt az aki nagyon vékony testalkatú volt. Szóval az a kérdésem, hogy edzéshez milyen táplálkozást tudtok javasolni? Miből egyek többet miből kevesebbet? Inkább lábra szeretnék erősíteni, de igazából mindenre. Esetleg ha tudtok írni konkrét gyakorlatokat, szívesen fogadom! És ehhez kapcsolódó tanácsokat és segítséget. Privát üzenetet is szívesen fogadok. Köszi szépen előre is!

2018. máj. 30. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen keveset eszel. Attól hogy soknak hiszed még nem lesz az, amit te soknak gondolsz azt duplázd meg és egyél annyit. Google-be keress rá hogy tömegnövelő étrend.
2018. máj. 30. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Biológia --> alapanyagcsere folyamatokat nézd át
2018. máj. 30. 17:30
 3/3 anonim válasza:
Szia! Ha edzőterembe szeretnél menni első pár hétre mindenképpen ajánlom személyi edző felkeresését. Ő mindenben tud segíteni, étkezés, edzés, stb. Amennyiben nem engedheted meg magadnak valóban érdemes az interneten olvasgatni, ajánlom a bulider (shoppontbuilderponthu) írásait, cikkeit, ott sokmindent megtalálsz edzéssel, táplálkozással kapcsolatban. Amennyiben tényleg nem hízol és mindent megteszel ennek érdekében érdemes lehet elmenni háziorvoshoz egy vérképre, lehet pajzsmirigy, esetleg cukorbetegség, de kétlem, hogy ilyen lenne, egyszerűen ilyen a genetikád. Sok sikert!
2018. jún. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!