Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik kondit...

Szerintetek melyik kondit érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés
Az egyik amit kinéztem egy kicsi, eldugott terem, néhány kardió géppel és szabad súlyokkal, kevésbé ismert. A másik egy teljesen modern, jól felszerel kondi, sokan járnak ide. Én még sosem jártam edzőteremben, és félnék bemenni egy profiba. Szerintetek mégis melyik érné meg jobban? A kicsiben kezdeni, aztán ha megtanultam, váltani, vagy már elsőre is a profi termet válasszam?

2018. máj. 27. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért félsz?

Szerintem nem kell tartanod semmitől.

2018. máj. 27. 23:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Hmm... talán az, hogy a modern kondi tele van személyi edzőkkel, de én nem érzem, hogy szeretnék edzővel dolgozni (már csak anyagiak miatt sem, illetve én olyan ember vagyok, aki mindig a saját hibájából tanult), és mit szólnának, ha visszautasítanám a segítségüket. Meg hát a bénázás, félek, hogy beégetem magam... meg amúgy is, én, a 120-130 kilós lány bemegy a sok kisportolt ember közé, félek, hogy furán fognak rám nézni.
2018. máj. 28. 01:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Butaság amit mondasz.

Az idióták lehet kifognak nevetni.Viszont az értelmesebb réteg tisztelni fog,mivel te akarsz tenni a változásért és egy egészségesebb élet érdekében.

Meg amúgy is.Kit izgat mit gondol más ? :D

Viszel fülhallgatót,pár jó zenét és máris oké minden.

Csak tudd,hogy mi a célod.Nehogy ez tántorítson el.

Én meg kis giliszta vagyok,58kilóval,de letolom a seggem,és teszek azért,hogy ez változzon a jövőben.

Ha meg valaki azért kinevet mert 8 kilóval bicepszezek egykezessel hát nevessen.

Holnap úgyis hétfő,szépen menj le abba a terembe ahol több a kardiós gép,és kezdd el !

Ne add fel,és hajrá !

2018. máj. 28. 01:20
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Az olcsóbbat válaszd. Semmi nincs a nagyobb teremben amire szükséged lenne.
2018. máj. 28. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom az, hogy kisebb termekben ritkán látni olyan embereket akiknek extrém jó fizikumok van, de még szerintem az is csak egy kisebbség akikre azt mondom, hogy sportosnak néznek ki, persze lesznek ilyenek azért, de nem kell ettől tőlük, nem fognak foglalkozni veled. Persze ez helyfüggő is, de most átlag "fitness" termekre gondolok. Nem egy embert látok, aki évek óta ugyanúgy néz ki. Nagyobb termekben van sok komoly fizikum, meg nagyobb dögök, de ott meg sokkal többen vannak és elég vegyes a vendégkör, jobban el fogsz vegyülni. Kisebb termekben családiasabb a hangulat. Döntsd el, hogy neked melyik lenne jobb.

De egy dolgot hozzátennék: megértem, hogy nincs pénzed edzőre, de ha tényleg edző nélkül akarsz edzeni, akkor nézz utána a dolgoknak nagyon alaposan! A súlyzós edzés ha odafigyeléssel végzed nagyon biztonságos, mivel nincsenek benne dinamikus mozgások, mindent kontrolláltan végzel. De ha rossz technikával végzed a gyakorlatokat, akkor elég nagy károkat tud okozni. Ilyen esetben a saját hibádból való tanulás jelentheti azt, hogy örökre fájni fog valamelyik ízületed.

2018. máj. 28. 10:29
 6/8 palilaci ***** válasza:

Egyertelmuen a kisebb terem. Semmi szukseg a gepekre, atlagban tobb ott a fitneszpitsa, a nagysulyos alapgyakorlatok kcal felhasznalas teren oda-vissza verik a hiperszuper kardio gepeket. Mivel olcsobban kijossz, megkerhetsz egy normalisabb tagot, hogy foglalkozzon veled nehany forintert, igy eltudod sajatitani konnyebben es gyorsabban a gyakorlatok helyes kivetelezeset. Minden masra pedig powerbuilder.hu -innen kapd le az ebookjukat.

Mindig mondom, aki fogyni szeretne elsosorban, az ne a futopadon csessze el az ideje nagyreszet, hanem guggoljon, felhuzzon, fekvenyomjon, evezzen heti 3x, legyen benne progresszio es tartsa az etrendet, 2 napot meg szanjon a kardiora es sokkal jobban fog kinezni a vegere, mint a sok idiota, akik koplalnak es kardioznak orrba-szajba.

2018. máj. 28. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:

A nagy terem jobb.

Az edzők pedig nem ügynökök,hogy rád tukmálják magukat.

Segitséget lehet kérni a többi edző embertől is.

És nagyobb az esély,hogy össze fuss hasonló kondiju emberekkel mint te.

Ha mindent:gépek,sújzók rendesen tudsz használni,és tudod,higy neked mi kell akkor válts a kisebb,olcsóbb helyre.

2018. máj. 30. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A nagy terem jobb.

Az edzők pedig nem ügynökök,hogy rád tukmálják magukat.

Segitséget lehet kérni a többi edző embertől is.

És nagyobb az esély,hogy össze fuss hasonló kondiju emberekkel mint te.

Ha mindent:gépek,súlyzók rendesen tudsz használni,és tudod,higy neked mi kell akkor válts a kisebb,olcsóbb helyre.

2018. máj. 30. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!