Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok, érdemes lenne...

Mit gondoltok, érdemes lenne kipróbálni?

Figyelt kérdés

[link] Erről a termékről lenne szó.

Azért akadt meg rajta a szemem mert viszonylag olcsó, 1 havi adag 5.000ft, és nagyon dicsérik.

2016. febr. 17. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Remélem viccelsz. Atom nagy átbaszás. Körülbelül az a szint, mint a faroknövelő tabletták.
2016. febr. 17. 20:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért átverés? Mármint mi alapján jelented ki?
2016. febr. 17. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze feltéve ha hiszel abban hogy a mesék egyszer valóra válnak
2016. febr. 17. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:

"Akár két hét alatt is jelentős változás érhető el, mint izomtömegben, mint erőben!"

Seems legit :D Ehhez én túl öreg és okos vagyok, bár nem hinném, hogy ezzel sokat mondtam.

"Csökkenti a fehérjék és az aminosavak lebomlását!"

Ezt pl. nem is értem, de nem baj.

Én a fogyasztószerekben sem hiszek, nemhogy az ilyesmiben :D A test nem így működik.

S ha lenne ilyen, akkor miért kockáztatnának a profik a mellékhatással járó szerekkel?

2016. febr. 17. 20:44
 5/11 Cortez70 ***** válasza:
61%
Idióta vagy kérdező. Ez csak pàr mg aminosavat tartalmaz. Nem ér lófast sem. Mondjuk neked mindegy.
2016. febr. 17. 20:48
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Édesanyád.
2016. febr. 17. 20:54
 7/11 Cortez70 ***** válasza:
Olvasd már el az összetételt te kis hulye. Mit vársz egy kis aminosavtól?
2016. febr. 17. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég az összetevők listájára ránézni, egyik sem csodaszer és ezek egy maximum 1 gramm(!) tömegű pirulát tesznek ki. És ez úgy van hirdetve, hogy forradalmian új, nevetséges. Egy hozzá nem értőnek mágikusnak tűnhetnek az ilyen varázsszavak, mint a Taurin, BCAA, amik persze a beetetést szolgálják.

Meglehet nézni a székhelyet is, Poroszló. Ismerem, nemegyszer jártam ott, egy lepukkant falú a városom mellett. Hősök útja 19. Meglehet nézni Google Maps-on mi van ott.

2016. febr. 17. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Minden agyban dől el.:)Ha hisz benne,hogy ő ettől erősödni fog,akkor erősödni is fog "tőle".:D
2016. febr. 17. 21:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. febr. 17. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!