Mit gondoltok, érdemes lenne kipróbálni?
[link] Erről a termékről lenne szó.
Azért akadt meg rajta a szemem mert viszonylag olcsó, 1 havi adag 5.000ft, és nagyon dicsérik.
"Akár két hét alatt is jelentős változás érhető el, mint izomtömegben, mint erőben!"
Seems legit :D Ehhez én túl öreg és okos vagyok, bár nem hinném, hogy ezzel sokat mondtam.
"Csökkenti a fehérjék és az aminosavak lebomlását!"
Ezt pl. nem is értem, de nem baj.
Én a fogyasztószerekben sem hiszek, nemhogy az ilyesmiben :D A test nem így működik.
S ha lenne ilyen, akkor miért kockáztatnának a profik a mellékhatással járó szerekkel?
Elég az összetevők listájára ránézni, egyik sem csodaszer és ezek egy maximum 1 gramm(!) tömegű pirulát tesznek ki. És ez úgy van hirdetve, hogy forradalmian új, nevetséges. Egy hozzá nem értőnek mágikusnak tűnhetnek az ilyen varázsszavak, mint a Taurin, BCAA, amik persze a beetetést szolgálják.
Meglehet nézni a székhelyet is, Poroszló. Ismerem, nemegyszer jártam ott, egy lepukkant falú a városom mellett. Hősök útja 19. Meglehet nézni Google Maps-on mi van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!