Mekkora a combotok, vádlitok? Kort és súlyt is írjatok.
Figyelt kérdés
comb, vádli2018. máj. 24. 16:39
11/37 anonim válasza:
Egyébként minden második nő veri ezeket a combméreteket...
13/37 anonim válasza:
Lehet, hogy veri. Anyam karja is 41es, combja biztos nagyobb, mint 65, csak o 82 kilo 155 centihez 40 szazalekos testzsirral :D. Es ha az utcan vegignezek, akkor minden masodik no egy dücskő, annyira el vannak hizva, szoval igy nem nehez verni ezeket a mereteket.:)
14/37 palilaci válasza:
Megnézném, hogy csinál valaki 80as combokkal meg 50es vádlival sangaku wazákat meg mondjuk egy uchi matát.
Amire nekem kell, arra pont elég nagy és erős a lábam.
15/37 anonim válasza:
A nőkét azért írtam be, hogy finoman szólva utaljak vele arra: a férfiaknál sem biztos, hogy mindenki megdolgozott azért, amivel itt hősködik. (Ugye kezdett kicsit átmenni a dolog gyerekes egymásra licitálásra, "bocsi a karom mértem" vagy "inchben adtam meg") Férfiaknál is lehet valaki simán egy hájgolyó, vagy eleve kétszer akkora termetű.
16/37 nemaRendőrség válasza:
Egyet értek az utolsóval. Kellett volna még a testzsír százalék, és hogy mióta edzünk.
Kicsit más képet adott volna
17/37 anonim válasza:
Nekem a 62es comb 42es vadli 2 ev 8 honap edzes, 13.5% tzs. Es 22F.
18/37 anonim válasza:
180/under construction; F/41
Comb:67 cm
Lábikra:49 cm
19/37 anonim válasza:
Kérdező, van rólad valahol kép?:-D
20/37 anonim válasza:
19F, 194 cm, 82 kg
Comb: 64 cm
Vádli: 42 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!