Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid miatt megváltozott...

Szteroid miatt megváltozott EKG-kép az normális?

Figyelt kérdés

2x voltam alkalmassági vizsgálaton, az egyik most volt. Lényegében letagadtam, hogy bármit szednék (mert kellett az alkalmassági) lehet hülyeség volt. De a lényeg, hogy akiknek volt hasonló, hogy az EKG-kép megváltozott, ez egyébként komoly gond, vagy csak formalitás?

(Egyébként az alkalmasságit 1 évre most megadták, viszont megjegyzésbe beírták, hogy további vizsgálat szükséges, EKG-kép kérdésben. )

2018. máj. 17. 00:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de mindkét esetben 5 másodpercen belül megtippelték az orvosok, hogy szteroid. (Mintha mindennap ezzel találkoznának)
2018. máj. 17. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Szívmegnagyobbodás vagy érelmeszesedés lehet. Mit találtak az ekgn ? Nem épp játék,lehet komoly gond is de nem akarlak megijeszteni.
2018. máj. 17. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Korábban voltál már ekgn ?

Lehet már régóta megvan a problémád csak most derult ki.

Viszont ilyen esetben nem éppen előnyös cuccolni sajnos.

Nem voltam még ekgn de minden ami szívvel kapcsolatos azt azért illik komolyan venni szerintem.

2018. máj. 17. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
A dopping jelentősen megnövelheti a vérnyomást, és azáltal határértéken túli szívértékeket mutat a vizsgálat. Sokan aludni se tudnak rendesen, mert pihenés alatt is magas, folyamatosan.
2018. máj. 17. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Orvos jó nagy balek volt , hogy még így is tovább engedett !!! Nem játék ez ember
2018. máj. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!