Szteroid miatt megváltozott EKG-kép az normális?
Figyelt kérdés
2x voltam alkalmassági vizsgálaton, az egyik most volt. Lényegében letagadtam, hogy bármit szednék (mert kellett az alkalmassági) lehet hülyeség volt. De a lényeg, hogy akiknek volt hasonló, hogy az EKG-kép megváltozott, ez egyébként komoly gond, vagy csak formalitás?
(Egyébként az alkalmasságit 1 évre most megadták, viszont megjegyzésbe beírták, hogy további vizsgálat szükséges, EKG-kép kérdésben. )
2018. máj. 17. 00:39
1/5 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de mindkét esetben 5 másodpercen belül megtippelték az orvosok, hogy szteroid. (Mintha mindennap ezzel találkoznának)
2018. máj. 17. 00:39
2/5 anonim válasza:
Szívmegnagyobbodás vagy érelmeszesedés lehet. Mit találtak az ekgn ? Nem épp játék,lehet komoly gond is de nem akarlak megijeszteni.
3/5 anonim válasza:
Korábban voltál már ekgn ?
Lehet már régóta megvan a problémád csak most derult ki.
Viszont ilyen esetben nem éppen előnyös cuccolni sajnos.
Nem voltam még ekgn de minden ami szívvel kapcsolatos azt azért illik komolyan venni szerintem.
4/5 anonim válasza:
A dopping jelentősen megnövelheti a vérnyomást, és azáltal határértéken túli szívértékeket mutat a vizsgálat. Sokan aludni se tudnak rendesen, mert pihenés alatt is magas, folyamatosan.
5/5 anonim válasza:
Orvos jó nagy balek volt , hogy még így is tovább engedett !!! Nem játék ez ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!