Ti hogyan találtok/kerestek edzőtársat?
Nincsen sok barátom és akiket annak tartok, őket nem nagyon érdekel az edzés, testépítés. Kinéztem egy egész megfizethető edzőtermet Budapesten, ahova még ebben a hónapban vagy legkésőbb a következő hónapban szeretnék elmenni, de szívesebben mennék társaságban, mint egyedül.
Így is - úgy is el fogok menni oda és belekezdek amibe szeretnék, csak zárkózott vagyok, még nehezen megy a kapcsolatok építése.
Mennyire nyitottak az emberek egy edzőteremben?
Ha görcsösen próbálkozol akkor hanyagold.
De ha természtesen elegyedsz szóba edzés közben, 2 széria között, akkor lehet találsz normális beszélgetőpartnert.
Én jobban szeretek magamban edzeni, max néha esik jól edzőtárssal.
Pl testépítő csoportokban :D Szerintem lesz 1-2 kezdő vagy haladó, aki szívesen becsatlakozna hozzád. Esetleg, ha családiasabb, kisebb a terem, akkor a recepciósokat is megkérheted (némelyik is ott edz) megfűzheted. Amúgy személyiségfüggő, ki mennyire nyitott, én nem szeretem, ha próbálnak velem beszédbe elegyedni, mert edzeni megyek, nem dumálgatni.
Am bocsi, h most offolok, de elmondanád, hogy melyik termet nézted ki? :)
Egyedül tényleg jobb :)
Beraksz pluszba egy jó zenét és minden megvan ami kell
Én is haverommal jártam,de őt annyira nem érdekelte a kondizás,csak lejárogatott velem,de zavaró volt
Elvonta a figyelmem,ezáltal a pihenőidők kitolódtak,elfelejtettem hányadik sorozatnál tartok stb.
Nem jött annyira be,pedig legjobb haverom
De amúgy konditermen belül is születnek barátságok
Nekem is vannak onnan ismerőseim.Szerintem az egyik srác termet is váltott,mert mostanság annyira nem látom,de mai napig köszön amikor meglát valahol,amit nagyon tisztelek benne,mivel alig váltottunk pár szót
összesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!