Hogy lehet edzőtársat találni és/vagy olyan barátokat, akiket érdekel ez a sport?
Figyelt kérdés
Régen, még gimiben ezer haverom volt akikkel együtt edzettem, aztán jött az egyetem és a munkahely. Mára ott tartok, hogy senkivel nem tudok edzeni, sem beszélni erről a sportról, mindenki unalmas lett, jajj dolgozom fáradt vagyok ehhez blabla... De ha futnèk, akkor ezer ember jelentkezne. Ti mit ajanlotok, hol keressek edzotarsakat? Egyedül nem jó edzeni, eleve nagysúlyos edzés kizárt. Hogyan próbáljak ki egy nagyobb súlyt?2018. máj. 2. 22:24
2/7 anonim válasza:
én is keresek edzőtársat, merre laksz? :d
3/7 anonim válasza:
nehez, en pecsi vagyok esetleg valaki? :D
4/7 BlodDrunk válasza:
Normális edzőtársat nehezebb találni,mint barátnőt:D
Amúgy meg ismerősi kör,valakit beszélj rá,hogy jó lesz az neki,teremben haverkodj össze másokkal.
5/7 anonim válasza:
Leginkább a teremben,
de ha pesti vagy és hajlandó vagy utazni + heti 3x guggolni, akkor írj rám
6/7 A kérdező kommentje:
debreceni vagyok. A guggolással amúgy nem lenne gond :D
2018. máj. 5. 13:54
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Én pécsi lány vagyok, és én is edzőpartnert keresek, lehetőleg szintén lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!