Titeket megis mi motival az edzesre? Tobbi lent.
Elkezdtem eredmenyeket elerni az utobbi evekben: formas, karcsu lettem, most az izomepitesre helyezem a hangsulyt, az is szepen kezd latszani.
De!
A kornyezetemtol mast sem hallok, csak hogy: "Sovany vagy!" "Meddig fogysz meg?" " Ez mar tul sovany"...Mindezt ugy, hogy tenyleg nincs rajtam sulyfelesleg, de szerintem egeszsegesnek nezek ki.
A ferjem is azt mondja, hogy neki mindegy, kis felesleggel is csinos vagyok es anelkul is.
Egyszeruen mar nem motival semmi, hogy inkabb semleges es negativ visszajelzeseket kapok. Lassan ugy erzem h hagyom a fenebe az egeszet...
Engem abszolút nem érdekel más véleménye . Amikor dagadt voltam,azért szóltak be,most meg azért,mert vékony vagyok :D De ha dagadt vagy,azt egy kicsit jobban szeretik ,megnyugtatja őket,hogy nem csak ők néznek ki úgy mint egy teleszart zokni. Minél jobban nézel ki annál több embernek fogod a szemét szúrni . Így vagy úgy,de nem kell senkinek megfelelni csak saját magadnak .
Az is lehet,hogy tényleg sovány vagy és aggódnak ,azért mondják , de nem valószínű . A jóindulat nem divat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!