Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a szteroidok...

Mi a véleményetek a szteroidok (okos) mértékletes használatáról?

Figyelt kérdés

A kajára, pihenésre, edzés minőségre maximálisan odafigyelve. Kis dózisban maradni, a lehető legkevesebb mellékhatástól tartva.

Működik ez, vagy csak illúzió?

4 év kemény diéta, és tömegelő ciklusok után - közel 40 évesen - elgondolkodok, hogy leszek e valaha olyan fizikumú, mint amilyen szeretnék. Több ismerősöm próbált már győzködni, de 5-10 vélemény ebben a témában szerintem nem vélemény. Nyilván ezen az oldalon nem hemzsegnek nagytudású emberek, de a nagy számok törvénye - és a tapasztalatok - alapján vannak normálisak is és jópár kérdésemre megkaptam a helyes választ már itt - igaz volt amire hónapokat kellett várnom... :)

2018. máj. 1. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is ha versenyre megy az ember akkor kell ez. Én mindig is naturál voltam és az is maradok az 100%. Maga a tudat hogy amit összeszedek az saját erőből, cucc nélkül van meg jobb érzés mint, az hogy segitséggel növekszem. Ez kb olyan nekem mint a cheat a játékban, van aki csak azzal játszik van aki a kihivást szereti benne :)
2018. máj. 3. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!