Mi a kedvenc gyakorlatotok? Mi az amit ki nem állhattok?
Figyelt kérdés
Nekem kedvenc: pillangógépes tárogatás
Legkevésbé kedvenc: Rúddal guggolás
2018. máj. 1. 15:40
1/8 anonim válasza:
kedvenc kitores egykezes sulyzokkal, es fekvenyomas szuk fogasban.
kevesbe szeretek pl huzockodni
2/8 anonim válasza:
Kedvenc: Tolódzkodás,d.törzsű evezés, viszont nem szeretek fekvenyomni egyenes padon,és ülővádlizni. Ennek ellenére nyomatom azért mindkettőt.
3/8 anonim válasza:
Kedvenc guggolas, felhuzas. Hasazni utalok minden formaban.
4/8 A kérdező kommentje:
pont arra gondolkodtam, hogy kinek lehet a kedvence a kitörés súlyzókkal :D vagy a húzódzkodás is érdekes
2018. máj. 1. 17:05
5/8 A kérdező kommentje:
jaah igen, a hasazástól nekem is halál-fájdalmam van :D főleg kapaszkodós lábemeléstől vagy a labdás haspréstől
2018. máj. 1. 17:06
6/8 anonim válasza:
Lábazni bárhogy. Guggolás, felhúzás, bolgár kitörés, popsizás.
Mumus a hasazás, de tolom rendesen azért.
7/8 anonim válasza:
Én imádok hasazni, kár hogy elég 2x egy héten. 🤗 Fekve nyomni minden formában utálok, de csinálom azért lány létemre is. 😁
8/8 anonim válasza:
Nekem két kisebb gyakorlat a kedvencem: oldalemelés és tricepszre letolás csigán.
Amit nem kedvelek az bárminemű hasgyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!