1/9 anonim válasza:
Low barban, mert magas vagyok, es igy nem terheli annyira a derekam, emellett biztosabbnak is erzem.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem a high bar sokkal biztosabb.Low barban sokkal nehezebbnek érzem a súlyt a hátamon.Low barban van hogy 115kg-t is nehezen emelek ki,de high barban a 140 is könnyű
2018. máj. 1. 18:18
4/9 anonim válasza:
190 cm fölött vagyok én is, ezért a low bart csinálom inkább, az hátam alsó része így fájdalommentes, meg a medencecsont is jobb szögben van így nekem. A high bar guggolás talán ilyen 180cm vagy alattiaknak lehet ideális. Bár szerintem mindkettő ugyanolyan jó, a high bártól egyébként nekem a térdem van hogy fáj, a magasság lehet az oka, meg hogy a medencémet nem tudom annyira hátulra mozgatni.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 és melyik stílusban megy jobban,nagyobb súllyal?
2018. máj. 3. 02:05
6/9 A kérdező kommentje:
“A high bar guggolás talán ilyen 180cm vagy alattiaknak lehet ideális. ”
Pedig Hafthor Björnsson is high barban guggol és 206cm
2018. máj. 4. 02:06
7/9 anonim válasza:
Az, hogy 180cm alattiaknak idealis, nem azt jelenti, hogy a vilagon minden ilyen ember ugy guggol... Mindenki ugy csinalja ahogy neki a legjobb, de tobbsegben az alacsonyabbaknak megfelelo a high bar.
8/9 anonim válasza:
177cm vagyok és nekem alapból a high bar sokkal jobban bejön. Biztosabbnak érzem magamon a súlyt, könnyebben egyensúlyozok nagy súlynál ebből kifolyólag nagyobb súllyal is megy. Mostanában viszont inkább low barba nyomom mert a térdizületeim nem a legjobbak és az kevésbé terheli őket.
9/9 anonim válasza:
High bar 180cm. Low bar nem megy,nagyon instabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!