A Fitness Model versenyeken, a noi versenyzok is szteroidhoznak?
Igen,tudtam hogy sokkal alacsonyabb a tesztoszteron szintunk,de ez akkor is kiabrandito ...:D
Tudom hogy meg igy is piszok nehez eredmenyt elerni(anabolikus hormonokkal),de akkor miert nem lehetett a realitas keretein belul mozogni? Igy hogy elkezde egy jo par testepito,igy teljesen kiszoritottak a termeszetes testepitest...:D Igy nem is csoda hogy sokan tok szarnak erzik magukat,evek hosszu munkaja utan is. A Koxosok melett (akik valljuk be tenyleg jol neznek ki) nem is csoda.
"Igy hogy elkezde egy jo par testepito,igy teljesen kiszoritottak a termeszetes testepitest"
Aztaaa kiszorította a natúr testépítést a kokszos? Kb 50 éve tolják a szteroidokat.
egyem a szived 41%os :)
Szerinted miert tetted fel a kerdest? Azert mert mindennel tisztaban vagyok,ami a szteroidokat,es a testepitest illeti? Ha nem tudsz normalis stilusban beszelni,es tenylegesen valaszolni a kerdesemre az nelkul,hogy szemre hanyast tennel(es igen,mar masodszor) hogy mennyire nem vagyok tisztaban a dolgokkal,akkor tegyel nekem egy kis szivesseget,es huzzal innen a jo budos f....zba. koszonom :)
Egy pár év kemény munkája már az én testemben is benne van, de fél év koxolással egy kezdő leelőzne. Sajnos ez ilyen, el kell fogadni. A női testépítés is hasonlóan működik. Nem vagyok teljesen otthon a teljesítményfokozók világában, mivel nem áll szándékomban a használatuk. Annyit azonban tudok, hogy rengeteg fajta van. A tesztoszteront se magában szedik, és fontos a tisztasága is. Továbbá sok egyéb okosságot szednek, hogy kordában tartsák a nemkívánatos mellékhatásokat. Egy jó orvosi csapat mögött egy női versenyző is "megmaradhat" nőies, miközben izmos, száraz és ott kerek ahol kell.
Mindezek ellenére ez ne vegye el a kedved a kemény munkától, mert ha szívvel csinálod, akkor nem csak a tested lesz erősebb, hanem az elméd is.
UI: Másoknak visszaszólni nem emel föléjük. Mindig maradj önmagad és ne szégyelld, ha nem tudsz valamit. Ha valaki beszól, akkor ne tőle várd a tudást, mert valójában nem is akarja megosztani veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!