Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Fitness Model versenyeken,...

A Fitness Model versenyeken, a noi versenyzok is szteroidhoznak?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 18:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a nők a férfiakhoz képest kb 20ad annyi tesztót termelnek,így kell ehhez a szinthez is minimális kox, mivel a saját kis termelésükkel nem tudnak ilyen szintet elérni,és tartani.
2018. ápr. 30. 18:39
 12/26 A kérdező kommentje:

Igen,tudtam hogy sokkal alacsonyabb a tesztoszteron szintunk,de ez akkor is kiabrandito ...:D

Tudom hogy meg igy is piszok nehez eredmenyt elerni(anabolikus hormonokkal),de akkor miert nem lehetett a realitas keretein belul mozogni? Igy hogy elkezde egy jo par testepito,igy teljesen kiszoritottak a termeszetes testepitest...:D Igy nem is csoda hogy sokan tok szarnak erzik magukat,evek hosszu munkaja utan is. A Koxosok melett (akik valljuk be tenyleg jol neznek ki) nem is csoda.

2018. ápr. 30. 19:33
 13/26 anonim ***** válasza:
47%

"Igy hogy elkezde egy jo par testepito,igy teljesen kiszoritottak a termeszetes testepitest"

Aztaaa kiszorította a natúr testépítést a kokszos? Kb 50 éve tolják a szteroidokat.

2018. ápr. 30. 19:57
 14/26 A kérdező kommentje:

egyem a szived 41%os :)

Szerinted miert tetted fel a kerdest? Azert mert mindennel tisztaban vagyok,ami a szteroidokat,es a testepitest illeti? Ha nem tudsz normalis stilusban beszelni,es tenylegesen valaszolni a kerdesemre az nelkul,hogy szemre hanyast tennel(es igen,mar masodszor) hogy mennyire nem vagyok tisztaban a dolgokkal,akkor tegyel nekem egy kis szivesseget,es huzzal innen a jo budos f....zba. koszonom :)

2018. ápr. 30. 20:10
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Hahaha :D
2018. ápr. 30. 21:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy pár év kemény munkája már az én testemben is benne van, de fél év koxolással egy kezdő leelőzne. Sajnos ez ilyen, el kell fogadni. A női testépítés is hasonlóan működik. Nem vagyok teljesen otthon a teljesítményfokozók világában, mivel nem áll szándékomban a használatuk. Annyit azonban tudok, hogy rengeteg fajta van. A tesztoszteront se magában szedik, és fontos a tisztasága is. Továbbá sok egyéb okosságot szednek, hogy kordában tartsák a nemkívánatos mellékhatásokat. Egy jó orvosi csapat mögött egy női versenyző is "megmaradhat" nőies, miközben izmos, száraz és ott kerek ahol kell.

Mindezek ellenére ez ne vegye el a kedved a kemény munkától, mert ha szívvel csinálod, akkor nem csak a tested lesz erősebb, hanem az elméd is.

UI: Másoknak visszaszólni nem emel föléjük. Mindig maradj önmagad és ne szégyelld, ha nem tudsz valamit. Ha valaki beszól, akkor ne tőle várd a tudást, mert valójában nem is akarja megosztani veled.

2018. ápr. 30. 21:28
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
Hogy nyomna már tesztót Kiss Virág? Valószínűleg tesztót használ,férfi nemi hormont és ilyen arca marad? Számos jobb szteroid van nőknek aminek az androgén anabolikus aránya sokkal kedvezőbb és minimális vagy semmilyen mértékben nem kezdenek férfiasodni. Kiss Virág minimális izomtömeg van,túl sok koksz megfelelő használat mellett nem szükséges. Egyébként meg minden doppingszernek minősül már,koffeintől béres cseppig.
2018. ápr. 30. 21:46
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
Kiss Virag nem hinnem, hogy tesztot nyom. Inkabb oxa, npp. Vizhajtokat meg a legtobb versenyzo hasznal.
2018. máj. 1. 06:40
 19/26 anonim ***** válasza:
47%
16 os válaszoban tisztelhetjük a gyakorikérdések coelhóját :D
2018. máj. 1. 12:35
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Ezert miert kellett lepontozni gyokerek?
2018. máj. 1. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!