Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítőknek mit ajánlott...

Testépítőknek mit ajánlott enni és mit nem?

Figyelt kérdés
Melyek azok az ételek, amik növelik a hatást és amik gátolják? Elsősorban a tejtermékekre gondolok, hogy azok közül melyiket érdemes mellőzni?

2018. ápr. 21. 06:07
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Nincs ilyen
2018. ápr. 21. 06:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam, hogy például tejet (tejcukrot) nem ajánlott fogyasztani a hatás érdekében. Légy szíves olyanok válaszoljanak, akik értenek is ehhez! Köszönöm!
2018. ápr. 21. 06:34
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
1000+1 hasonló kérdés van. Olvass vissza.
2018. ápr. 21. 06:48
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Egyéni hit és meggyőződés kérdése.

Van aki szentül meg van győződve hogy a tej m8nden rossz forrása, más meg 100 éves kpráig issza anélkül, hogy bárki szólt volna neli, hogy elfelejtett meghalni valami civilizációs nyavajában 40 évesen.

2018. ápr. 21. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha érzékeny vagy, a tejcukorra akkor nyilván nem kéne ilyet fogyasztani... de itt sokan rágörcsölnek.. :) nyilván nem verseny szintről van szó.. :)

Azt esztek amit akartok, ha belefér a napi kcal-be.

2018. ápr. 21. 07:06
 6/10 Lazy Lover ***** válasza:
nincs olyan
2018. ápr. 21. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:
IIFYM nagyjából, nekem ez vált be (vagy inkább úgy mondom, hogy a grammszámolás és társai már az agyamra ment, szemre becsülök); a teljesítményem nem is esett vissza, azt eszek, amit szeretnék, csak ilyenkor figyelek arra, hogy inkább zöldséget egyek, ha benyomtunk előtte egy pizzát. Hobbi szinten kár rágörcsölni szerintem.
2018. ápr. 21. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet nyugodtan pontozni de ez az igazsag :)
2018. ápr. 21. 12:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor a fehérje porok fogyasztásának és más étrend kiegészítő készítményeknek nincs is értelmük?
2018. ápr. 21. 12:37
 10/10 BlodDrunk ***** válasza:
49%

Soha nem kcalt számolunk hanem makrókat,hobbiszinten is eredményt akar mindenki szerintem,és kaja rengeteget számít,főleg ha szar genetikád van.

ch ból lehetőleg ne gyors ch-t egyél,zsírból pedig a jobb féléket(kokuszolaj,lenmagolaj,tökmagolaj stb),húsokból sovány húsok.

Fehérjeport akkor érdemes ha nem tudod megoldani szilárd kajából a fehérjét,de naturálba nem kéne gondot okoznia.

2018. ápr. 21. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!