Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Master mennyire megbízható?

Master mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Sziasztok itt gondolok propi,stana.

Ja és külföldi zita.. :O ilyenről nem is hallottam, vélemény?

2018. ápr. 20. 16:26
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Vegig ment a kura, de semmi .... most kezdem a masodikat itt mar viszont elite fog menni.

12 hetre tervezem

2019. jún. 27. 14:30
 22/23 anonim ***** válasza:

Egyebkent 2 master van az orszagban. Az egyik szar, a masik jo. Propijukat tavaly nyar ota nem toltam, akkor is csak felvezetesnek, arrol nem tudok nyilatkozni. Szusztajukbol megy tavaly november ota allandoan minden heten, meg most volt vele egy 20 hetes kuram heti 1400-1750mg es mukodott. Deca is ment toluk, azzal viszont nem vagyok megelegedve, romlik az ereje.

Elite most par honapja full szar. Nem csak a kulonlegesebb dolgok, hanem mar a tesztoja is.

Magnus mostanaban megbizhato, csak abbol meg kijott egy szar lengyel koppintas, es nem tudod melyiket kapod. En meg nem probaltam, jovo hettol fog menni toluk par dolog. Novijuket tudom, hogy mukodik.

2019. jún. 27. 14:41
 23/23 A kérdező kommentje:
Honnan van kontakt masik masterre?
2019. jún. 27. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!