Master mennyire megbízható?
Sziasztok itt gondolok propi,stana.
Ja és külföldi zita.. :O ilyenről nem is hallottam, vélemény?
Nekem soha nem gyulladt belole 4-5ml egyszerre beadva sem, nem is ures. Egy emberen kivul nem is hallottam ilyenrol. Habar a trenje most kicsit gyengebb mint amikor legutobb hasznaltam. Ena,propi,tren,boldi,npp,deca,winy,master mukodik. A boldi kicsit gyenge, meg most a tren.
Pct-hez soha ne kulfoldieket vegyel, az mar necces. Ha kamu a cucc bszhatod a levezetesed, es amit felszedtel a kuraval annak csak integethetsz. Amibol csak lehet, magyar kell.
Lehet nálam is kuka... nálam kétnaponta megy 0,7 masteres és kuka... eddig semmi, kaja full, edzés ok.. semmit nem éreztem, de nem gyullad.
Most ez az üvegcse lemegy és megy másik gyártó propija hátha ... na mindegy
Nekem mukodnek.
0.7ml keves.
Azert 400mg/ml oldott anyagnal ne csodalkozzunk mar, hogy gyullad.. Ahhoz mar rengeteg alkohol kell es oldoszer. Egyebkent az ilyen kevert cuccokat hulyeseg megvenni, jobban jarsz kulon. Altalaban az olcsobb hatoanyagbol van benne tobb, a dragabbol meg alig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!