Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Master mennyire megbízható?

Master mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Sziasztok itt gondolok propi,stana.

Ja és külföldi zita.. :O ilyenről nem is hallottam, vélemény?

2018. ápr. 20. 16:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem gyulladt belole 4-5ml egyszerre beadva sem, nem is ures. Egy emberen kivul nem is hallottam ilyenrol. Habar a trenje most kicsit gyengebb mint amikor legutobb hasznaltam. Ena,propi,tren,boldi,npp,deca,winy,master mukodik. A boldi kicsit gyenge, meg most a tren.

Pct-hez soha ne kulfoldieket vegyel, az mar necces. Ha kamu a cucc bszhatod a levezetesed, es amit felszedtel a kuraval annak csak integethetsz. Amibol csak lehet, magyar kell.

2018. ápr. 22. 17:19
 12/23 A kérdező kommentje:

Lehet nálam is kuka... nálam kétnaponta megy 0,7 masteres és kuka... eddig semmi, kaja full, edzés ok.. semmit nem éreztem, de nem gyullad.

Most ez az üvegcse lemegy és megy másik gyártó propija hátha ... na mindegy

2018. ápr. 22. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Mass400 gyullad ge.ire.A susija 25os tun a jo hosszun atadva nem veszesen gyullad.a propija is jó.mi a fsznak tolsz0.7propit?propibol500-1000mg kozt van ertelme
2018. ápr. 22. 20:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Diamond is jo most.Injekcios oxy foleg,habar metha hatoanyagara saccolom teny es valo h valami rohadtul mukodik benne mert beadom az 50-100mgt masnap jelentosen lehet erezni.heti3-400komoly eredmenyeket hoz mar minosegi etrendel parositva
2018. ápr. 22. 20:25
 15/23 A kérdező kommentje:
Azért 0,7 se olyan gáz de azért gondolom már éreznem kellett volna valamit, mindegy így az utolsókban megemelem 1ml kétnaponta...
2018. ápr. 22. 20:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Bár nem hiszem, hogy sok változás lenne
2018. ápr. 22. 20:36
 17/23 anonim válasza:
Akikkel en beszeltem azok mind dicsertek a mastert es azt mondtak hogy a tesztoi es a metha-ja nagyon eros. Egyetlen egy helyen lehet ennek az ellenkezojet hallani/latni ahol csak a gene es az elite a jo(csoda hogy a british nincs mar reklamban). A helyedben en megemelnem par hetig minimum minden masnap 1ml-re a propit es csak utana valtanek ha ugy se mukodne. Ez a 0.7ml nagyon keves.
2018. ápr. 22. 21:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Ketfele master lenne ? Valaki írhatna privatot akinel mukodnek a masteres motyok.
2018. ápr. 22. 22:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem mukodnek.

0.7ml keves.

Azert 400mg/ml oldott anyagnal ne csodalkozzunk mar, hogy gyullad.. Ahhoz mar rengeteg alkohol kell es oldoszer. Egyebkent az ilyen kevert cuccokat hulyeseg megvenni, jobban jarsz kulon. Altalaban az olcsobb hatoanyagbol van benne tobb, a dragabbol meg alig.

2018. ápr. 23. 06:04
 20/23 A kérdező kommentje:
Most reggel bement 1,5ml na meglatjuk
2018. ápr. 23. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!