Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ínfájdalom kezelése?

Ínfájdalom kezelése?

Figyelt kérdés
Tavaly történt egy ínhúzódásom a jobb karomban a hajlatnál. Azóta ha megerőltetem mindig érzem hogy ha tovább edzek újra meghúzódik vagy begyullad. Két hónapja elkezdtem edzeni - kis súlyokkal próbáltam fokozatosan nagyobb súlyokkal de nem nagyon tudom emelni mert újra kijön a fájdalom. Tudnátok ajánlani valami táplálékkiegészitőket/vitaminokat amik segíthetnek rajta? Esetleg valami külön edzés az inakra? Válaszokat előre is köszönöm.

2018. ápr. 20. 16:20
 1/1 anonim válasza:

Az inak nagyon lassan, több hónap alatt gyógyulnak, szóval első, hogy adj neki időt. Nekem volt olyan, ami még másfél év után is jelzett.

Mindenekelőtt elmennék sportorvoshoz és egy jó gyógytornászhoz. Gyógytorna-gyógymasszázs kombó sokat tud javítani. A kineziológiai tapasz megfelelően felhelyezve szintén sokat tud segíteni.

2018. ápr. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!