Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek Son Goku naturál?

Szerintetek Son Goku naturál?

Figyelt kérdés
Szóval rengeteg edzéssel és kiegyensúlyozott étrenddel össze lehet hozni egy izmos testet, de Goku rohadt sokat eszik, el kellene híznia. Amúgy nem is figyeli hogy mit kajál, csak az a lényeg neki hogy finom legyen, tehát a makrókat sem számolja. Jólvan, vegyük figyelembe, hogy nagyon sokat szokott edzeni, tehát ezt a kajamennyiséget elégeti, ezért nem hízik el. De ez akkor is nagyon kokszgyanús nekem, tudjuk hogy egy kokszosnak nem kell annyira odafigyelni a kajára, mint egy naturálnak. Ne legyünk szűklátókörűek, nem csak a szteroidok számítanak doppingszernek. Én most egy technikájára gondolok, a Kaioken-re. Mi a közös a doppingszerekben és a Kaioken-ben? Relatív rövid ideig mindkettő megsokszorozza a használó erejét és sebességét, cserébe viszont rendesen hazavágja a testét. Ha a használó a mennyiségét megsokszorozza, akkor nagyobb az esélye, hogy maradandó károsodást okoz. És mit csinál Son Goku? Halálközeli állapotig edzi magát a kokszos technikájával, majd megeszi azokat a rohadt varázsbabokat és már egy pillanat alatt erősebb is mint valaha. Lehet azok a babok is valami doppingszerek. Szerintem Son Goku egy kokszos csaló, aki naturálnak hazudja magát, mert a példakép státuszra pályázik. Nektek mi a véleményetek?

2018. ápr. 19. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Áh, simán tolja a Napót meg a Stanát :DDDDDDDDDDD
2018. szept. 10. 03:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Son Goku nem ember hanem Saiyan. Minden Saiyan gėci sokat eszik mert más a szervezetük mint az embereké. Lehet hogy van valami olyan hormonuk ami az embereknek nincs vagy f@sz tudja. Amúgy 175 cm 62 kg mivel krva izmos sokkal nehezebbnek kéne lennie ez is biztos azért van mert Saiyan.
2022. júl. 20. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!