Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van gyno-m?

Miért van gyno-m?

Figyelt kérdés
15vagyok,2éve edzek,és már 3 éve van gynom
2018. ápr. 19. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Ha nem doppingszer váltja ki akkor a genetikai hajlamnak tudható be. Ha 18-20 testzsír % alatt is látszik akkor biztos hogy gynekomastia. Ha tovább fogysz se fog eltűnni maradéktalanul csak vállalhatóbb lesz kicsivel de bármit csinálsz látszódni fog. Végleges megoldást csak a műtét jelent. A TB támogatja szóval ki lehet okoskodni hogy ingyen legyen jó dokinál.
2018. ápr. 19. 20:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem fontos az a kis szar hogy meg műtessem :)
2018. ápr. 19. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbálj ásvány vagy forrásvizet inni, ha iszol is alkoholt, sört ne igyál. Próbálj napi szinten olyan kajákat enni, amik támogatják a tesztoszteron termelését. Elvileg ez is segít.
2018. ápr. 20. 07:23
 14/14 anonim ***** válasza:
25 vagyok, nekem is van, mondjuk nem tudom mi óta mert régen vagy nem tudtam hogy ez az lenne vagy csak lexartam :D Sose doppingoltam én se. Zavaró, mert a rakétacsöcs az gáz, ha megműteted akkor többet nem fog előjönni, kb 400 ezer ft, tb támogatja de az akár évekig is eltarthat mire odajutsz, gyiken sokat lehet erről olvasni hogy van hogy meg se akarják csinálni :D
2018. ápr. 20. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!