Miért nem hiszik el ezt az emberek?
Figyelt kérdés
14éves leszek nemsoká,10hónapja kezdtem az edzés,és 95kiló 1x kimegy fekve. 72kiló vagyok. Tudom hogy valakinek nehéz ezt felfogni,de miért kell mondani hogy kamugép,meg húzzál vissza minecraftozni meg ilyen beszólások? Amúgy se értem miért lenne az jó nekem ha hazudok hogy mennyit nyomok ki fekve.2018. ápr. 18. 14:58
21/26 anonim válasza:
Hát akkor jogosan nem hiszik el barátom hogy 95kilóval nyomsz fekve,ha még nem látta senki,és ilyeneket írsz,hogy nem kell senkinek bizonyítanod.
De még mindíg áll az ajánlat—->
Semmibe sem kerül egy fotót ide feltenni,és elküldeni.Ha nem teszed akkor hogyan várod el,hogy elhigyjük ?
22/26 anonim válasza:
Szerinted valós fotót küldene ?
Videó hitelesebb lenne.
23/26 A kérdező kommentje:
bajaim az életben mert ezt írtam egy oldalon? ne hülyéskedj ember
2018. ápr. 19. 14:20
24/26 anonim válasza:
Hozzászolók!
Ez egy troll kérdés szerintem.
Billentyűtitán unatkozik :D
25/26 anonim válasza:
Elég nagy rá az esély 24-es :D
26/26 A kérdező kommentje:
beszarok :D
2018. ápr. 19. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!