Kreatin feltöltéssel vagy anélkül?
Shop.builderen is azt olvastam, hogy 20gramm/napos feltöltéssel először 1hétig,aztán 5grammokat a kúra végéig. Azt írták, hogy így akár az első héten is nagy növekedés lehet erőben.
Gyakorin mindenki azt írja, hogy felesleges a feltöltés és a kezdetektől 5grammot tol.
Mennyi a különbség? Tényleg nagyot dob a feltöltés? Feltöltés nélkül mennyire látszik?
Ha nem koxról van szó, akkor ezek a grammok annyira nem számítanak, pláne ha nem profiról van szó a diéta kellős közepén.
Emiatt én azt mondom teljesen mindegy mit csinálsz.
Erre lehetne azt mondani, amit jobban elhiszel. De tényleg mindegy.
Nincs szukseg feltoltesre elvileg, viszont az elejen egy toltessel egy nagyobb ugrasszeru novekedest tudsz elerni
A vegeredmenyben nem lesz kulonbseg, de jo erzes lesz hogy eszreveszed hogy par nap alatt siman novelni tudsz nagyjabol minden gyakorlatban a sulyon, en is csinaltam feltoltest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!