Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Első propionat kúra levezetessel?

Első propionat kúra levezetessel?

Figyelt kérdés

Hali. Jovoheten kezdem életem első kurajat. 2naponta 100mg propi 12 hétig. (Elite) ha esetleg gyno jeleit érezném napi 1 provi utolsó szurastol 3 napra 5000-4000-3000-2000-1000 hcg 5 naponta 1000 után 3 naponta 750-750-500-500 illetve utolsó szurastol másnap napi 1 Zita utolsó hcg szurasig.

Kérdésem: propi adag illetve mennyiség jó?

Hcg mennyiség elég lesz?

Ha gyno jeleit érzem napi 1 provi megfogja ?

Illetve egy ember azt mondta propi kúra után 4 hétig nem működött a Jancsika :D ez lehetséges? Köszi előre is.

2018. ápr. 17. 07:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen megfelelő a propi adag elsőre.

Bőven,szerintem sok is. én 10.000iut használnék

Ez szervezetfüggő,provi nem túl erős. Nem biztos hogy megfogja.

Lehetséges.

Ha gondolod írj privátot,segítek szívesen.

2018. ápr. 17. 09:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor mit ajánlást provi helyett?

Pedig mertem remélni ha jó levezetése akkor ilyen probléma nem fordul elő :D

2018. ápr. 17. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem 8 honapos kura utan is mukodott jancsika, es csak 15.000iu hcg csuszott be szetosztva, ahogy irtad.

Ha provi nem eleg akkor anastrozol(anabrest pl).

2018. ápr. 17. 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Nem hallottam még olyat hogy ne müködött volna,de előfordulhat. Szervezet függő. Sokan le se vezettek és müködött nekik. De ha Te pont 1000ból 1 vagy aki rosszul reagál rá akkor előfordulhat.

Ha nem elég akkor zita vagy anastrazol. Anastrazolból elég heti 1 szem is akár kettéosztva,erős gyógyszer. Arra figyelni kell hogy ne szorítsd le túlzottan az ösztrogént,az is bajokhoz vezet.

2018. ápr. 17. 09:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor az jó ha csak zitat veszek és kúra közben is azt nyomom (persze csak ha szükséges) és utokuraban is??
2018. ápr. 17. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Mastereset ne vegyel ha vennel most megy a 3.szurim es semmit nem ereztem.... es 8ezrekbe mozognak a masteres dolgok, de legalabb nem gyullad :D
2018. ápr. 17. 10:54
 7/9 anonim válasza:
52%
Szval benyomtál 3 szurit és nem érzel semmit és már egyből sz*r a cucc... Mesélj még! Nem is értem hogy mit vársz ennyitől?! Attol hogy propionate az nem azt jelenti hogy 2 bökés és már meg is váltotttad a világot!
2018. ápr. 17. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:

#6 Inkabb maradnal csondben ha nem ertesz valamihez :)

Propi jo lesz. Hcg es provi igy nem jo. Provi nem csak a gyno miatt kell am, tehat nem csak akkor kell amikor mar baj van. Vegig kell. Hcg igy szornyu. Valoszinuleg nagyobb gondot okoznal vele, mint amennyit hasznalna. Szetbasznad a hereben a receptorokat.

2018. ápr. 19. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Kerdezo:hanyagold a a temat.aki 12hetes propi kurakrol beszel.na mindegy nem.is irom inkabb
2018. ápr. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!