Első propionat kúra levezetessel?
Hali. Jovoheten kezdem életem első kurajat. 2naponta 100mg propi 12 hétig. (Elite) ha esetleg gyno jeleit érezném napi 1 provi utolsó szurastol 3 napra 5000-4000-3000-2000-1000 hcg 5 naponta 1000 után 3 naponta 750-750-500-500 illetve utolsó szurastol másnap napi 1 Zita utolsó hcg szurasig.
Kérdésem: propi adag illetve mennyiség jó?
Hcg mennyiség elég lesz?
Ha gyno jeleit érzem napi 1 provi megfogja ?
Illetve egy ember azt mondta propi kúra után 4 hétig nem működött a Jancsika :D ez lehetséges? Köszi előre is.
Igen megfelelő a propi adag elsőre.
Bőven,szerintem sok is. én 10.000iut használnék
Ez szervezetfüggő,provi nem túl erős. Nem biztos hogy megfogja.
Lehetséges.
Ha gondolod írj privátot,segítek szívesen.
Akkor mit ajánlást provi helyett?
Pedig mertem remélni ha jó levezetése akkor ilyen probléma nem fordul elő :D
Nekem 8 honapos kura utan is mukodott jancsika, es csak 15.000iu hcg csuszott be szetosztva, ahogy irtad.
Ha provi nem eleg akkor anastrozol(anabrest pl).
Nem hallottam még olyat hogy ne müködött volna,de előfordulhat. Szervezet függő. Sokan le se vezettek és müködött nekik. De ha Te pont 1000ból 1 vagy aki rosszul reagál rá akkor előfordulhat.
Ha nem elég akkor zita vagy anastrazol. Anastrazolból elég heti 1 szem is akár kettéosztva,erős gyógyszer. Arra figyelni kell hogy ne szorítsd le túlzottan az ösztrogént,az is bajokhoz vezet.
#6 Inkabb maradnal csondben ha nem ertesz valamihez :)
Propi jo lesz. Hcg es provi igy nem jo. Provi nem csak a gyno miatt kell am, tehat nem csak akkor kell amikor mar baj van. Vegig kell. Hcg igy szornyu. Valoszinuleg nagyobb gondot okoznal vele, mint amennyit hasznalna. Szetbasznad a hereben a receptorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!