Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Trenbolone 8 hetes kúra...

Trenbolone 8 hetes kúra mithozna? Precíz kajával (KISZÁMOLT), edzéstervel, levezetéssel+kúra altt menne proviron, kúra végén ovgil és zitazonium.

Figyelt kérdés
Mikor kezdeném érezni a hatását? Mik lennének a hatásai/mellékhatásai? Mikor lenne látható eredmény? Mielőtt kérdezné valaki, IGEN VERSENYEZNI SZERETNÉK! Toltam már kokszot, mostis tolom, második kúrám csak ezek szemes (anál) cuccok, ebbe van tapasztalatom de szurisba nincs olyansok csak pár. És azért tettem fel ezt a kérdést hogy mások véleményét/tudását meghallgassam. Májusba menne a kúra! De személyi edző ugyis elmond mindent de külső véleményekre táékozottságára is kíváncsi lennék. Májusig meg menne még 1 szemes kúra. Most 85 kg vagyok 187 cm el.

2016. okt. 7. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne szemeset, szúrj inkább.
2016. okt. 7. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szemessel ne foglalkozz ;)
2016. okt. 7. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Szemes után hülyeség a legkeményebb inj. váltani. Mi történik, ha egy olyan embernek aki eddig csak biciklizett adsz egy Suzuki H2R versenymotort? Elesik, vagy meg is halhat. Remélem átérted a hasonlatot a Te esetedre.

Egyébként ha ace menne, akkor kb 3-5 nap, enánál 1 hétnél több. Mi lenne a bázis a kúrában? Csak trent magában nem szabad tolni, elnyomja a libidót és a cerkát majd csak húzni lehet, tolni nem.

Hatások elég durvák lennének erőben és kinézetben is, a többihez képest a mellékhatások is. 6-8 hét belőle a max, mert vesegyilkos szer. Meg amúgy is, annyi idő alatt is óriási változást lehet vele elérni.

187 centihez 85kg vagy, én a helyedben nem játszanék trennel, az még semmi, még ha 8-10% a tzs-d akkor is. 100kg-ig várj vele, addig lazán eljutsz mással is. Nem ajánlatos minden nagyágyút az elején ellőni, mert később ha megrekedsz nem lesz mihez nyúlni.

2016. okt. 8. 12:51
 4/5 anonim válasza:
Neeeee kérlek, a tren nem neked való hidd el, az előző tökéletesen át látja, a tren nem játék, meg fogod bánni !!!! Testo kell.mellé mert oda ver rendesen de a mellékhatások embertelenek. Ezt hagyd ki szerintem, rengeteg jó cucc van amivel remek eredményeket lehet elérni, a tren nem játék, a profik közül sem mindenki bírja
2016. okt. 9. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Rendben! Akkor hanyagolom!

De mivel kell vmi akkor susta lesz.

Köszönöm a válaszokat!.

2016. okt. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!