Ezt az edzéstervet (vagy hasonlót) próbálta már valaki?
Most kezdtem nem rég edzeni újra (korábban már 1 évet edzettem) , az elmúlt pár hétben átmozgató edzést csináltam, de most váltani szeretnék már. Vékony testalkatú vagyok, egy ilyen edzéstervet találtam:
A) alkalom:
Guggolás 5 sorozat 5 ismétlés
Fekvenyomás 5 sorozat 6 ismétlés
Döntött törzsű evezés - 5 sorozat 5 ismétlés
Húzodzkodás 2 sorozat 8 ismétlés
Oldalemelés 2 sorozat 8 ismétlés
Felülés 2 sorozat 15 ismétlés
B) alkalom
Guggolás előlfogással 5x5
Mellről nyomás ülve 5x5
Felhúzás 5x5
Bicepsz állva rúddal 2x8
Tricepsznyújtás ülve fej fölött 2x8
Mit gondoltok erről? Elsősorban tömeget szeretnék felszedni és Hétfő A, szerda B, péntek A szerint edzenék. Hatásosabb lehet ez a program, mintha heti 3-szor osztott programmal edzenék?
Nem. Kevés sorozat, csekély ismétlések, kevés gyakorlat.
Amennyiben böszme súlyokkal tudnál edzeni, talán elég lenne, de ha nekiveselkedsz böszme súllyal guggolni, hogy csak épphogy 5 menjen, és aztán ugyanígy fekvenyomás... Akkor véged van. Az evezés már csak rángatás lesz és kiképzőtréning. Annak ellenére, hogy amúgy a hátizomzatod még kvázi pihent.
Rendben, akkor hagyom ezt. Köszi a válaszod.
Mit javasolsz, maradjon a heti 3-as osztott? Nem javasolt ez efféle program?
Köszi a válaszokat! ICF alatt gondolom erre gondolsz:
Nem tűnik rossznak, a kommentek alapján jónak írják, akkor ezt fogom csinálni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!