Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 éves vagyok, a nyáron...

13 éves vagyok, a nyáron lefogytam, elakarok kezdeni street workoutolni, tanácsok?

Figyelt kérdés
A nyáron+1 hónap alatt lefogytam 20 kilót diétával és szobabiciklizéssel, maradt rajtam egy nagyon kevés felesleg, póló alatt meg se látszik. Édességeket továbbra se eszek, csak vizet iszok. Jelenleg 45 kg 158 cm vagyok, fekvő megy, felülés megy, húzódzkodás nem megy annyira, de majd gondolom idővel belejövök. A haverommal most szombaton megyünk elsőnek a pályára, ha heti 4-szer streetelnénk, + otthon egy nap megcsinálok 300 felülést-50 fekvőt, ez így jó lenne?

2018. ápr. 11. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Elég ha csak kint a pályán edzel, és csak heti 3-szor. A kinti edzésekben legyen fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, lábemelés vagy térdemelés rúdon függeszkedve, guggolás, és ezek variációi. A többi nap meg legyen pihenő, az is fontos (minden edzős napot 1 pihenőnap kövessen)!

Nézz youtubeos videókat a gyakorlatok helyes végrehajtásáról:

https://www.youtube.com/watch?v=sxCeGmVWNw0

https://www.youtube.com/channel/UCiMrKNLFxQeSHdIbUDoj7hQ/vid..

Fontos hogy mindent SZABÁLYOSAN csinálj, az sem baj ha emiatt kevés megy, még mindig jobb mintha rosszul rögzülne, így egy csomó bajtól megóvhatod magad. A gyakorlatokat és az ismétléseket érdemes előre beosztva (körökbe osztva) csinálni, így biztos nem hagysz ki semmit.

Edzések előtt mindig melegíts be, és a végén mindig legyen nyújtás is!

2018. ápr. 11. 21:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2018. ápr. 11. 22:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Van egy 5 kilós súlyzó itthon, azzal lehetne már nekem?
2018. ápr. 11. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet,mar edzeni is lehet ha felsz tole.Persze nem tonnas sullyal:D
2018. ápr. 11. 22:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Oké, és azzal a kevés felesleg ami raja van, az le fog menni?
2018. ápr. 11. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom 13 evesen sulyzos edzes nem biztos hogy elegge jo lesz, de egy probat meger
2018. ápr. 12. 06:10
 7/10 anonim ***** válasza:
13 évesen hülyeség súlyokkal edzeni. Kb. az üres rúddal fog tudni edzeni, vagy azzal se nagyon. Inkább izolálni fog tudni meg gépeken edzeni kis súllyal, de akkor inkább menjen saját súlyos edzés, mert azzal lehet többre megy meg ingyen van. Majd 16 évesen lesz érdemes súlyzózni inkább. A húzódzkodást meg csináld Kérdező, mert most még könnyű vagy, ilyenkor könnyebb megerősödni. Én 16 évesen kezdtem húzódzkodni, 60-80 kilósan már nehezebb sokkal.
2018. ápr. 12. 19:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
2018. ápr. 12. 19:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Ronnie is 13évesen kezdte el,és semmi baja nem lett miatta.
2018. ápr. 12. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, az Ronnie. De nem mindenki Ronnie. Ettől függetlenül a kérdező eldöntheti, hogy mit csinál.
2018. ápr. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!