8 hetes átalakulás? Edzés "együtt"?
Figyelt kérdés
Jártam edzeni és vizsgaidőszak valamint egy kisebb műtét miatt sokat ki kellett hagynom. Most fogok elkezdeni egy új edzéstervet, ami elég szigorú és jól jönne egy kis plusz támogatás. Csoportban egymást támogatva könnyebb lenne. Ki van benne?2018. ápr. 7. 22:32
1/7 anonim válasza:
8 hét alatt ne várj csodát szerintem. De adhatnál valami leírást hogy hol edzel..
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Első válaszoló: nem várok csodát, de valahol el kell kezdeni. Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire lehet gyorsan fejlődni, fogyni egészségesen! Tehát igaziból ahogy már írtam jó ideje edzek de valami miatt mindig abbahagytam és most eldöntöttem, hogy ha igazán el szeretnék érni valamit akkor nem találhatok kifogások, hogy aznap éppen miért nem úgy ettem vagy edzettem ahogy azt elterveztem. Nekem egy héten minimum 4 edzésem (erősítő) lenne plusz kettő kardió (több időm tényleg nincsen). Elég sok izmot vesztettem és felszedtem egy kis zsírt is az utóbbi időbe, úgyhogy az én célom most egyenlőre az, hogy visszatérjek arra a szintre amin voltam. Az előző edzőtermemmel nagyon nem voltam megelégedve, valaki ajánlotta nekem a John Reed-et azt fogom kipróbálni mihelyst edzhetek (még egy hétig nem lehet). És hát igen én neten keresztül gondoltam de bárkinek bármi ötlete van ami jobb annak nagyon örülnék:)
2018. ápr. 8. 14:26
6/7 anonim válasza:
Es hol tartanatok a kapcsolaton neten?
7/7 A kérdező kommentje:
facebook?
2018. ápr. 8. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!