Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tomegnovelo és supercarb együtt?

Tomegnovelo és supercarb együtt?

Figyelt kérdés

Ketto együtt mar 800kaloria lenne. Vagy nagyon zsirositana. Mit gondoltok próbálta mar vki?

Persze csak edzes utan.

2018. márc. 21. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Neked fogalmad sincs a dolgokról. Egyrészt felesleges ennyi ch-t bevinni egyszerre, másrészt 400 kalória is zsírosít ha tömegelsz és többet viszel be mint amennyit elhasználsz, ha meg aktívabb vagy akkor egy napi akár 5000 kalóriás kajával is fogyhatsz, mint ahogy én is..
2018. márc. 21. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele, hogy zsirosit, mivel. Tomegelek nyilvan jon a zsir is. Csak az nem mind1 mennyire. De koszi megkaptam a valasztm
2018. márc. 21. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az inzulin rezisztencia,vagy a kettes típusú diabétesz számodra nem félelmetes betegségek,akkor "egészségedre!",igyad csak.
2018. márc. 21. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!