Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebben a kategóriában miért...

Ebben a kategóriában miért mindenki arra megy hogy minnél nagyobb izmai legyenek?

Figyelt kérdés

A testepítéses kérdések 80%-a az hogy hogyan tudna XY nagyobb izmokat szerezni, tömegelni stb

Senki nem akar valós erőt, csak kinézetet?

2018. ápr. 6. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A hatar nalam csak a genetikai max lehet, mivel bioszt kemiat tanulok es orvosira felvetelizek es minimalisan bele latok a dolgokba, de nyilvan mindenki maga donti el, hogy kinek mi a hatar,ha neki nem eleg a genetikai max akkor mashoz nyul stb.

Es szerintem nem gond ha az elejen csak az esztetikumra megy az ember,hisz jol szeretne kinezni .

2018. ápr. 7. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocsi telefonrol irtam, es egy-ket szot nem ott valasztott el ahol en azt szerettem volna :D
2018. ápr. 7. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:

De akarnak, és van is minden ellenkező híreszteléssel ellentétben.

Az ún. "felfújt" izmokat nem a szél hordja össze.

Rengeteg súly megmozgatása van minden izmos test mögött, és ez azért, erőt is feltételez.

Bárcsak minél több férfi törekedne az esztétikumra, mert az utcákon katasztrófális a pasik kinézete.

2018. ápr. 7. 15:23
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 azért ne feledd, hogy ha meglátsz egy vékony srácot, nem azt jelenti hogy életében nem edzett, lehet évek óta csinál saját testsúlyos edzést és gond nélkül csinál neked 15 muscle up-ot, vagy 40 húzódzkodást, csak szegény egyszeruen nem képes izmot felszedni, vagy csak nem akar

A látszat sokszor csal ám;)

2018. ápr. 7. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!