Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » T. Propi + stana első kúrának?

T. Propi + stana első kúrának?

Figyelt kérdés

4 éve edzek 178 cm 80 kg.

Első kúrámat szeretném elkezdeni és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem hogy mindent megfelelően csináljak.

Így tervezem:

8 hétig tartana 2 naponta 50mg propi amelyik nap nem megy aznap 50 mg stana (szemes) kúra elejétől minden nap 250ui hcg és 2 szem provi naponta.

Kérdésem:

- adagolás illetve kombináció megfelel?

-interneten olvastam hogy így jobb ha kúra elejétől megy hcg csak azt nem tudom meddig kéne nyomtatni.

- ösztrogén blokkoló kellene?

Ha valaki tudna segíteni írjon privatizáció legyszives mert pár kérdés még lenne.

2018. ápr. 2. 22:28
 1/9 A kérdező kommentje:
*privátot bocsi telefon átírta :D
2018. ápr. 2. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kis mennyisegu propihoz szerintem folosleg hcg.

De ha mindenkepp akarsz akkor utolso szurastol kovetoen 1000ui 5naponta(5000ig)

2 szem provi? Minek? Szerinted 50mg propiba mennyi a tenyleges teszto? :)

Folosleges ketto, majd meglatod ha erzekenyebb vagy akkor mehet napi egy, de amugy szerintem ilyen kis dozisnal folosleges.

2018. ápr. 3. 05:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keves lesz ez a propi meg elsore is. Heti 70mg-ot termel a szervezet, igy heti 150-200mg-ot szurnal, abban tenylegesen kb 100-150 van. Alig tobb mint a termeszetes termeles.

A stana igy hulyeseg. Vagy minden nap menjen, vagy ne menjen. Hcg sem kell naponta, 250iu heti 2x vagy 500 heti 1x. De ilyen rovid kuranal a vegen is mehet. 1 szem provi eleg lesz vegig. Pctnek zita megfelel.

2018. ápr. 3. 06:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy csinálnám, hogy 12hetes legyen a dolog, Elite-s cucc menne nálam, ha menne. Az most kb 7ezer körül megy.

Kétnaponta 150mg. és napi 2db stana.

provit, csak akkor nyomnék kúra közben, ha érzékenyebb lennék az ösztrogénra(pl vizesedés,kicsi gyno)

Utolsó szúrástól követően első hétre kezdeném a hcg-t 5 naponta 1000ui.(5000ig)

Zita menne már az utolsó szúrás után, amíg megy a hcg.(5hétig menne a hcg + 7nap zita ehhez, mert ugye utolsó szúrástól követő első hét után kezdeném a hcg-t)

Tehát a tényleges zita 34db.(ez csak pct)

2018. ápr. 3. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
De Koslayer is jól mondja.
2018. ápr. 3. 07:02
 6/9 anonim válasza:
Melyik stana működik most a legjobban?
2018. ápr. 3. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Elitet hallottam hogy az elvileg okes cucc
2018. ápr. 3. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Regen hasznaltam elitet, de az utobbi 2 evben a legszarabbak koze sullyedt. A tesztok azert mukodnek tole, de az sem a legjobb.
2018. ápr. 4. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk jó az elite. Igen ahogy leirtak a többiek. Hcg elég a végen,teszto kevés,stana utolsó 4 hétben menjen mindennap 40mg elég. Zita hcg levezetés. Ha gondolod írj privátot.
2018. ápr. 6. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!