Szálkásításkor jó a heti 0.4-0.6fogyás?
Annak érdekében, hogy jobban megértsük a finomabb vágási pontokat, felkeressük a Sean Lerwill MaxiNutrition nagykövete segítségét. A Sean több éves tapasztalattal rendelkezik a fitnesziparban, és rengeteg tudással rendelkezik, és véleményét és véleményét osztja az Ibiza kihívásnak a legjobb módjaira.
Az elmúlt 10 év során a fitneszipar valóságos váltást mutatott a mainstream tornateremben azoknak az embereknek, akik csak egy kis súlyt akartak veszíteni, miközben illeszkedtek és egészségesek voltak, különösen azok számára, akik "vágni akarnak". A személyi edzők több, mint valaha képesek 8, 10 vagy 12 hetes programot nyújtani valakinek, hogy segítsen nekik nyáron "vágni"; hogy eléggé lehessek ahhoz, hogy feltárja az abszolút és a csíkot. Általában hihetetlen intenzív program és gyakran túlságosan korlátozó étrend. A közösségi média és a fitness-bloggerek a "bodybuilding" világából, az átlagos tornateremes szókincs részévé tette a niche termeket, mint a "cut", "off season" és a "bulking".
Napjainkban nemcsak a versengő testvériség, amely arról szól, hogy "egy vágáson vannak", mindenki, aki a fiúktól az Ibiza-ig való nyaralásra készül, az esküvőre készülő lányok a "vágás" fogalmát használják. De pontosan mi a "vágás"? Ha azt szeretné, hogy karcsú legyen, vagy amit egyesek "tónusosnak" hívnak, le kell csökkentenünk a testzsírt. Látni fogja, hogy az emberek végtelenül ültek, mert kétségbeesetten akarnak hat csomagot - ez nem fog működni. Van egy réteg zsír az absz. Meg kell "vágni" a testzsírt. Az abs már ott van, csak egy kis pótkerék alatt van elrejtve.
A testzsír levágásához, azaz eltávolításához a testből, hogy felfedezzék a sovány izomot, egy kalóriahiányt kell létrehozni. Minden az életben az energia és a fogyás (legyen az, hogy a zsír vagy az izom) az egyénnek biztosítania kell, hogy a szervezet kevesebb energiát (kalóriát az ételtől) fogyaszt, mint amire szüksége van. Mindannyiunknak szüksége van különböző mennyiségű kalóriára. A szükséges energiaigény kiszámítható, de különbözik az ember korától, súlyától, magasságától és aktivitásától függően; amely az egyén tevékenységi szintjétől függ - munka és képzési szempontból.
A "vágás" -nak szándékosan és elgondolkodva kell lennie (a véletlenszerűen éhező magad nem fog működni, és nem számít!) Kevesebb kalóriát fogyasztva, mint amire szükséged van. Érdemes biztosítani az izmok erőteljes ingerületét a súly / rezisztencia képzésen keresztül, hogy segítsen a testnek megtartani az izomot és a zsírt az energia számára előnyben részesítve. Ha enni egy kalória hiány ellenállóképesség nélkül, és csak a cardio edzés akkor többet veszít az izom, mint a tervezett. A legtöbb ember számára a nehezen megszerzett izomra kell helyezni, amikor a vágás a legfontosabb. Még azok az emberek is, akik azt állítják, hogy másképp akarnak "felhangolni", nem akarnak elveszíteni az izmokat. Az izom sokkal metabolikusabb, mint a többi szövet (beleértve a zsírt is). Lassú is, és időt és erőfeszítést igényel az építéshez, ezért ne adja fel könnyen. Vágás közben helyesen!
Egy kiloig még jónak számít.
A hármas válaszoló meg valami google fordító szökevény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!