Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek az energia szeletek jók...

Ezek az energia szeletek jók valamire? ( link lennt )

Figyelt kérdés

[link]

Vettem belőle 1-2őt , sajnos nem értek ehhez hogy csak pénzkidobás ,vagy esetleg tényleg jó valamire , ha igen akkor mennyire éri meg?

Előre köszi minden választ!

2018. márc. 31. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Mit szeretnél mire legyen jó? Gondolom finom, meg van benne pár kalória és ennyi. 260 ft-ért nyilván nem éri meg egy 35g-os műzliszelet.
2018. márc. 31. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Edd meg, nem fog változni semmi.
2018. márc. 31. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem mert félek megenni , mindenesetre köszi a válaszokat!
2018. márc. 31. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem jók.
2018. márc. 31. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:

7400 forint kilója :D

Olcsó szénhidrátot ilyen drágán eladni,bazz.

2018. márc. 31. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Rakj hozzá kicsit és a Scitec vagy BTUSA barja, abban legalább van fehérje.
2018. márc. 31. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Durván túlárazott cukorbomba (persze megtehetik, hisz megveszi a nép), de nem ismerhetem a te szempontjaidat.

Én feldolgozott vackokat, aminél az első összetevő a glükózszirup, nem eszem, de nekem bőven elég a főétkezés, az energiát az adja, nem ilyen plusz falatok. Neked lehet, hogy jobb bekapni valamit edzés előtt, bár én akkor is valami adalékolatlan ételt vinnék, olajos mag, mazsola. Abban lehet, hogy nincs annyi magnézium meg ilyenek, nem kis trendi szelet designos papírban, de ez nem is a dolga.

Persze rendes főtt ételt is lehet vinni bárhova egy dobozban.

2018. ápr. 1. 00:09
 8/8 A kérdező kommentje:
persze én is így vagyok vele , csak megjelent ez a boltban és csak úgy gondoltam megkérdezem , ezek szerint többet nem veszek! köszi a válaszokat zöld kéz!
2018. ápr. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!