Tejsavó protein helyett mit?
Most kezdeném rendesen a súlyzós edzést, de laktóz érzékeny vagyok. Edzés utáni turmixhoz tojás, marha, vagy tojás proteint ajánlotok?
17/l
Tojás szója?Ez olyan lenne mintha a finom kajámba kevernék egy kis kutyasza-rt is.A szója egy gyulladáskeltő allergén,ami nem való emberi testbe.A szemét kaják közül is az egyik legszemetebb kaja.
A marhaprotein az olyan mint a felvágottak között a párizsi.Összefőzik a marha orrát,patáit porcos eladhatatlan részeit aztán porítják.Inna ilyen dzsuvát a fene amikor van sokkal jobb is.
A tojás viszont az egyik legjobb minőségű fehérjeforrás,ezért érdemesebb tojásproteint venned ha mindenképpen inni akarod és lusta vagy edzés után megenni 3-4 főtt tojást.
Oké, szerintem egyelőre hagyom a tuemix dolgot:)
A célom az lenne, hogy így hirtelen nézzek is ki valahogy mert a laktózérzékenysêgemet sokáig nem tudtam, és rengeteget fogytam. Amúgy is vékony voltam szóval azt izomból fogytam nyilván, és azt az izmomat szeretném visszacsalogatni:) aztán meglátom bejön-e ez a kondi dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!