Általában fehérjepor után megy a hasam. Ettől még hasznosul?
Nem hinném,legalábbis nagyon bántana, ha laktózérzékeny lennék.
Nagyiméktól vidékről rendszeresen kapunk friss tehén és bivaly tejet, kicsi korom óta iszok hetente 2-3 alkalommal. Reggelente mindig beindította az emésztésem, erre lettem csak figyelmes. A yoghurt nem mindig.
Elkezdtem edzeni és mivel nem tudom teljesen lefedni étkezéssel ezért Myproteintes ízeítés nélküli tejsavófehérjét fogyasztok. Yoghurttal szoktam keverni ám utána 20perccel mindig wcre kell mennem, enyhén megy a hasam.
Ez mennyire jelent bajt? Ettől még hasznosul a bevitt fehérje, vagy kijön?😀 bocsi, ha hülye a kérdés, de tényleg aggaszt.
20l
Nem és ennek így nincs is értelme.
Válts!
Válts másra. Esetleg laktózmentes tejsavóra, ha ez sem okés más eredetű fehérjére.
Lehetsz akár laktózra, akár tejfehérjére is érzékeny.
Én sem tolerálom jól, bár a hasmenést nem okoz csak olyan kényelmetlen a hasam, puffadok.
Azt gondoltam, hogy ami kijött abból már nem...😃 a kérdésem arra irányult, hogy vajon a fehérjés cucc jön ki ilyen hamar és semmi értelme meginnom? Vagy csak beinditja a folyamatot de az még nem ért "le" és nem az távozik.😃
De köszönöm a válaszokat! Megpróbálom először joghurt nélkül, elég kár lenne ha egy kilót ki kellene dobnom.
Nem tudom hogyan bizonyosodjak meg arról hogy mi okoz ilyesmit nálam. Kiskorom óta a tejtől/kakaótól annyi volt hogy reggel suli előtt ittam, aztán wc és kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!