A feneket oldalirányba is lehet "szélesíteni", hogy egy répa alkat is harmonikusabban nézzen ki? 20L
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakorlatokkal? Nem szeretem az alkatomat:( De szerintem hiába "gömbölyítem" a fenekem guggolásokkal, stb... Attól még szélességre nem változik, hogy kb egyméretű legyen a hátammal...
Hogyan csináljam?
Előre is köszi!
2018. márc. 20. 16:53
1/1 anonim válasza:
a derék ad hangsúlyt a fenéknek.
ezért van az,hogy valakinek nagyon jó feneke van,de hájas a dereka akkor nem fog jól kinézni.
míg ha valakinek van egy közepesen kerek popója,de darázs derékkal,akkor a bombázó lesz.
a derék-csípő arány ami eldönti az egészet.
tehát a derekat kell lediétázni ha már viszonylag fel van építve a far és a láb izomzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!