Mit tegyek, ha néha edzés közben rosszul leszek? Mit rontok el?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve edzek, főleg saját testsúllyal egyelőre. Nem minden alkalommal jön elő, kb. 2-3 hetente egyszer, szédülök, hányingerem van, káprázik a szemem, muszáj lefeküdnöm a földre, mert úgy érzem, összeesek. Utána végig tudom csinálni az edzést végül is, de csak úgy, hogy jóval többet pihenek a gyakorlatok között, mint egyébként szoktam.
Makrók rendben vannak, multivitamint eszek. Vizet iszok edzés közben. Nektek volt már ilyen? Mit csinálok rosszul?
21f
2018. márc. 13. 20:43
1/2 BlodDrunk válasza:
Menj el dokihoz,szerintem vérnyomás bajaid vannak,de ne itt várj ennyi infóból értékelhető választ.
2/2 anonim válasza:
Vérnyomás,vagy vércukor problémának tűnik,de lehet egy gyenge kardió állapot miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!