Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek is bunkósság, ha...

Szerintetek is bunkósság, ha a személyi edző rá van ragadva a telefonjára, mikor órát tart?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, szerintem irritáló!

Mármint megmutat egyszer egy gyakorlatot, aztán elkezd telefonozni, mikor csinálom utána. Nem is nézi, hogy szabályos-e, nem számol helyettem. A másik, hogy elmegy, vagy flörtöl a pasikkal és beszélget másokkal. Ez normális?

2018. márc. 11. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a telefonzombi ismerőseimmel egész egyszerűen megszakítom a kapcsolatot.Nem viselem el senkitől se hogy beszélek hozzá és nyomkodja a telefont,vagy a jelenlétemben 1 percenként meg kell hogy érintse azt a sza-rt.És igen bunkóság amit az edző csinál.Örömlányoknál,vagyis más hasonló szolgáltatóknál is alap,hogy ha ott a kuncsaft,akkor a mobil le van némítva és a szolgáltató a teljes figyelmét a vendégre fordítja.
2018. márc. 11. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom...

Az meg hab a tortán, mikor óra alatt kérdeznék tőle valamit de mondja, hogy várjak egy kicsit, mert befejezi az üzenetet, amit éppen ír...

Nagyfokú tiszteletlenségre vall ez a hozzáállás...

2018. márc. 11. 19:50
 3/7 BlodDrunk ***** válasza:

Személyi edzőhöz mai világban értelmetlen járni,95%uk képtelen oktatni,ki ismerni a másikat és tényleg rá szabni egy étrendet-edzést ami neked jó,illetve ehez hónapok kellenek.

Van egy séma szerintük és azt mindenkire ráhuzzák oszt kész,lesz ami lesz.

Ehez társul az is,hogy valamelyik még emberileg is retardált és nem tud viselkedni.

Egyénileg sokkal többre juthattsz,megfelelő háttértudással,ami az interneten korlátlan bármi téren,ha te magad ki ismered a tested és azt csinálod amit jónak érzel,nem azt amit más mond előrébb leszel.

Persze ehez kell önszorgalom,hogy tanulj és tanulj.

2018. márc. 11. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam egy ilyen edzőhöz. Ő volt az első edzőm, fogalmam sem volt, mi a normális, van minek kéne történnie. Ugyanúgy, mint nálad, volt, hogy ő is megmutatta, mit csináljak, majd kiment telefonálni. Egyszer-egyszer oké, bárkinek közbejöhet valami szuperfontos, de ő rendszeresen telefonált. Mondjuk a gyakorlatokat sem mindig tudta rendesen bemutatni, mert farmerben nem tudott úgy leguggolni vagy hasonló... Plusz van egy kisebb testi "fogyatékosságom", azért is mentem személyi edzőhöz, hogy majd ő tudja, milyen gyakorlatok valók nekem, mit mivel lehet helyettesíteni. De nem, ugyanazokat a gyakorlatokat csináltam, mint mások, volt, hogy másnap nem is izomlázam volt, hanem szimplán megőröltettem. Ha pedig hirtelen nem tudott milyen gyakorlatot kitalálni, elküldött biciklizni. Kb 4 alkalom után tudtam, hogy ha lejár a 10 alkalmas bérletem, nem megyek többet hozzá... (szerencsére addig sem kellett várnom, mert jött helyette egy másik edző, aki tényleg figyeli, hogy mit hogyan csinálok, és csak olyankor telefonál, mikor épp mondjuk pihenek, vagy olyan gyakorlatot csinálok, ami már megy egyedül is)
2018. márc. 11. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Edzőt kell váltani. Ilyen edzőnek nem adnék pénzt a kezébe.
2018. márc. 11. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Edzők 90%-a esetében jobban jársz, ha a teremben kiválasztasz egy random középkorú férfit, akin látszik hogy hosszú óta edz. Százszor értelmesebb tanácsai lennének, mint az ókájés fitnesz edzőknek. Nem is értem, hogy miért kell hülyeséget oktatniuk. Oké, szarnak a kliensre a pénzen kívül, érdekük hogy lassan érdd el a kitűzött célodat, de legalább mutathatnának értelmes gyakorlatokat ahelyett hogy az egész terem őket nézi hogy mi a f\aszt csináltatnak az ügyfelükkel
2018. márc. 11. 21:33
 7/7 anonim válasza:
Én is kifogtam sajnos egy ilyen edzőt, Ő is mindent csinált csak azt nem figyelte, hogy hogyan csinálom a gyakorlatot. Első edzőm volt, és én voltam a naív,de azért megspórolhattam volna több tízezret
2018. ápr. 6. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!