Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segítsen, mit kezdjek...

Valaki segítsen, mit kezdjek a zabommal?

Figyelt kérdés
Nos az a problémám,hogy vettem egy kávédarálót plusz kb 20kg zabot,hogy majd ledarálom a zabot és lesz belőle kenyér...hát sütöttünk is belőle "kenyeret" ami úgy nézett ki a tepsiben mintha frissen belekulázott volna egy nagyobb testű állat az állaga is embert próbáló volt..mire tudnám felhasználni a zabot?Régen ettem úgy,hogy vízben megpuhítottam rá a fehérje és ennyi,de valami finomabb módja nincsen a dolognak?Adjatok tippeket,PLS.

2018. márc. 11. 05:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz csinalni zabos palacsintat es hasonlo eteleket. Nezz utana neten.
2018. márc. 11. 06:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
És a zabos palacsintához mennyire kell ledarálni a zabot?Mert nem tudja ledarálni teljesen por állagúvá a cuccot a gép.
2018. márc. 11. 06:44
 3/8 anonim ***** válasza:
2018. márc. 11. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :)
2018. márc. 11. 08:08
 5/8 -femme- válasza:

[link]


Többször próbáltam, nagyon finom. A feltéteket saját ízlésed szerint variálhatod és a zabot sem kell por állagúra őrölnöd.

2018. márc. 11. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,kipróbálom majd ezt is napokban. :)
2018. márc. 11. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én simán megeszek 20 kilót fehérjével, mogyoróvajjal, aszalt gyümölccsel, tejjel.
2018. márc. 11. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
2018. márc. 11. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!