Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny átállt a kormány...

Drugs Bunny átállt a kormány oldalára?

Figyelt kérdés
Korábban még nagy ellenzéki volt, most meg azt szajkózza, hogy mindenben egyetért Kövérrel (!), Orbánnal, meg hogy a Mészáros-féle lopás nem számít, csak ne legyünk "magyar kalifátus". (edzovalaszol.hu és musclebuilder, ahol Krino néven írkálja a fasságait.)
2018. márc. 2. 14:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Egyre gázabb ez a Bunny:

"Fel kéne fogni, hogy a soros-ügy IGAZ. Ez nem kib*tt sci-fi, ez a valóság. A drogosokkal sem történik meg ami a többi drogossal, mindig csak másokkal, ugye?

Hát nem. Ez velünk történik, itt és most. El van döntve: kevert fajú Európa lesz. Soros valóban keveri a sz*rt és az EU végrehajtja az elmebeteg vízióit.

(Azt nem értem, hogy hogyan nem lehet ezt világosan látni. Hogyan nem bírod összerakni, hogy civil szervezetek csempészik be a retkeket a határon.)

Vagy ellenállunk, vagy pár éven belül Magyarországnak is vége.

Ha én tévedek, ugyanaz lesz mint eddig: orbán kiskirályság. Ez olyan szar? Sz*rabb, mint a saria? Szarabb, mint a libsi b*zivilág, ahol a gyerekedet nemváltásra buzdítják?

Ha a hülyék nem mennek el szavazni vagy a hányadék ellenzékre szavaznak és ők tévednek, nekünk végünk.

Az a barom, aki nem szavaz, sorost, a fekete-győr féle b*zikat és a többi pondrót segíti: mindazt a liberális elmebajt, ami miatt itt tartunk, hogy a mai fiatalság nagy része elb*ott korcs, a jövőnk meg olyannak néz ki, mint valami poszt-apokaliptikus rémálom.

"

2018. ápr. 3. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, bunny is benyelte a kormány agymosását, ahogy hozzá hasonlóan sok más proli is.

De miért foglalkozol ennyit Bunnyval?:)

ő egy műveletlen, egyszerű, beteg ember.

2018. ápr. 4. 05:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Mert nagyon sokan követik, főleg fiatalok, és véleményformáló hatása van az esztelen beböfögéseinek.
2018. ápr. 5. 22:28
 14/19 anonim ***** válasza:

ez igaz, de egy gyereknek vannak szülei is, tanárai, nem beszélve arról, h az internet korában tudni kell szelektálni az infók között és eldönteni, mi igaz és mi nem, ki beszél hülyeséget, ki nem.

Db-vel nem az a gond, h hülyeségeket hord össze különböző témákban (politika, szexualitás stb.), hanem h sokszor edzés, táplálkozás témában is. és ez már a scitec felelőssége, h szakértőként alkalmaznak egy ennyire egyszerű embert.

de mondjuk itt is igaz, amit írtam, h tudni kell szelektálni, meg sztem egy értelmes ember nem veszi komolyan DB tanácsait, már a stílusa miatt sem.

2018. ápr. 17. 07:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem hatalmas csalódás volt egy bizonyos BB rádió epizód. Ott Bodó Imi, Bunny és Hurka is szépen felmondták a szokásos propagandaszöveget. Imi a legnagyobb csalódás közülök, mert hát több száz millával a zsebben azért nincs rászorulva szerintem erre, szerintem ő is egész egyszerűen nem elég intelligens ahhoz, hogy átlásson dolgokat, illetve nyelvtudás hiányában tájékozódjon külföldi hírportálokról. Bunny pedig nyomja folyamatosan a Bházy Edda féle lózungokat, hogy csinálj gyereket mert nem lesz nyugdíj blabla meg migráncsok...Soha többet nem hallgatok BB rádiót, nem nézek BBTV-t.
2018. aug. 9. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:

# 15/15

Az első 62%-os vagyok.

A BB rádió addig volt jó, amíg csak testépítésről beszéltek benne. Akkor még hallgattam is.

Igazából sem Bunny, sem Bodóék nem elég tájékozottak ahhoz, h mindenféle témában osszák az észt.

Az se értem, ha ezt miért a Scitec oldalán a BB rádióban teszik és hogy nem szól nekik senki, h ez így vér ciki.

2018. aug. 12. 10:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Bunny nagyon nagy, tőle tanultam sok mindent a testépítéssel kapcsolatban, de csajozásban és politikában is mondott jókat.

Megváltoztatta az életem nagyon pozitív irányba, ezt biztosan látom és így nehéz haragudni rá.

21/F

2018. szept. 23. 11:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Újabb okosság az edző válaszolból: "valamint akik eldöntötték, hogy Európa kevert fajú lesz?"
2019. jan. 3. 04:25
 19/19 anonim ***** válasza:

kevert fajú :DD

először nézzen már utána ez az agyhalott, hogy mi az a faj, mert még azt sem tudja.

2019. jan. 8. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!