Hogy ő natural-e azt nem tudom, de a formája igen. Még ha a szárazság nem mindenkinek menne, ez a tömeg abszolut.
Instás képek szóval ...
Ezeken a képeken pl rohadtul nem nagy szám. Csak ugye a pózok begyakorlása, 10/10 fényviszonyok, meg ugye a szerkesztés. Megnézném az összes ilyen instás embert simán napfénynél, nagy lenne a különbség :)
"Persze hogy ment " és stb válaszok. Gondolom most látjátok a srácot másodjára :D tegnap is leírtam minden angol és magyar videójàt láttam. A flexible dietingre ő a legjobb példa, jól csinàlja! Emellett természetesen hihetetlen jó a genetikája. De aki nézte sok videóját annak egyértelmű, hogy nem hazudik. Alapbol a srác nagyon rendben van, őszinte normális nincs elszállva. Nem divatgyúrós, tudja mi az a bemelegítés , tudja mi felesleges gyakorlat.
Tudom tudom..ez nektek/neked fáj mert fele olyan szinten sem vagy mint ő, ezért nagyon egyszerű azzal takarózni meg nyugtatni magad, hogy nem naturál. :) jöhetnek nyugodtan a minuszok, de már ideje volt szerintem leírni ezr, mert nagyon egyszerű megnyitni a képet és ràvágni, hogy minden ment..de a munka az büdös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!