Jó videókat készít szerintem, látszik hogy hozzáértő valaki, de.. azt mondja magáról hogy naturál.. szerintetek "csak" kemény munkával el lehet érni olyan fizikumot mint az övé?
9-es, nem értem honnan jön ez a fröcsögés Cortez ellen, már ha csak az emberi oldalát nézzük hogy itt segített mindenkinek utolsó időszakában is megérdemli hogy normális hangnemben beszéljünk róla. Én láttam a formáját, és nem volt szar. Ő is látott már sok embert, jobban is értett hozzá mint jó pár személyi edző.
2018. febr. 19. 22:33
12/18 A kérdező kommentje:
11es Chrisről tudom hogy nem naturál (legalábbis régen nem volt az),de ezt ő sosem titkolta..
2018. febr. 19. 22:59
13/18 anonim válasza:
Dehogy naturál. Szokásos személyi edző recept: felkokszolja magát, majd előadja, hogy az ő edzésmódszere a legjobb naturálban
2018. febr. 20. 11:34
14/18 palilaci válasza:
Egy oszinte es lelkes sracnak ismertem meg a videoibol, a formaja pedig jo pelda arra mit lehet elerni naturalban, 100%os odafigyelessel.
Nem tul szaraz ahhoz kepest, hogy milyen az izomteltsege es a keskenyebb valloven kivul ami a csontozat miatt van, en nem neveznem hatranyos genetikanak. Plusz nem egy jol beallitott, retusalt kepbol kellene kiindulni, hanem a videoiban lathato formajabol. Meg egy 43 centis kar 12%os tzsvel nehogy mar ne legyen hozhato naturban. Azt is szeretnem hozzatenni, hogy nem egesz evben szaraz, elmondasa szerint minimalis kcal pluszban tomegel es a testzsirja 10-15% kozott ingadozik, szoval fassag amit az elobb irtak.
Nehany itteni gyokerrel ellentetben, sokkal szavahihetobb es nem kedves #14es, Ő ra pont nem illik a felsorolasod.
2018. febr. 20. 12:16
15/18 anonim válasza:
Akkor jó. Chris ho nem natural, pedig Cortez az mondta, hogy az. Na akkor?
2018. febr. 20. 13:05
16/18 anonim válasza:
Videóiban többször kihangsúlyozza, hogy naturál meg már csinált pár videót erről amiben beszél ilyenekről. Én elhiszem neki, magyarok közül talán most a legjobb fitness yt-s, aki azért legalább idősebb is nem csak ilyen picsogó tinik.
2018. febr. 20. 16:55
17/18 anonim válasza:
Szerintem crisho naturál
2018. febr. 20. 19:25
18/18 anonim válasza:
Követem amióta elkezdte, az egyik ha nem a legjobb ebben a témában a YT-n, naturál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!